Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes úton potencianövelés: hogy?
Figyelt kérdés
Hogy növelhetném meg a potenciám (vagy a libidómat) a szex iránt gyógyszerek nélkül?
18/F
2011. aug. 15. 02:13
2/6 anonim válasza:
ha ez se segít, akkor pihentesd a dolgot egy darabig.
3/6 anonim válasza:
egyél rendesen, mozogj, edz.
Vagy vegyél fitness shopban gyógynövény kivonatot tartalmazó kiegészítőt :) bár 18 évesen nem hiszem, hogy az első részén kívül kellene vmi is :) Ha gond van még így is [első fele meg van az életedben], dokibácsi segít :)
4/6 anonim válasza:
na egy helyesírási hibát elnéztem :D ehehehehe
5/6 A kérdező kommentje:
Félreérted. Nem vagyok impotens és a közelében sem állok. Csak mikor megismerkedtem a barátnőmmel, már puszta simogatástól is jött előváladék. Most meg ha egy szál bugyiban fekszik mellettem az ágyban, valamikor fel se áll, csak ha nagyon akarom.
Köszi az eddigi válaszokat.
2011. aug. 16. 15:24
6/6 anonim válasza:
ez így fog menni, ahogy öregszel :) + tapasztaltabb leszel, annyira nem vonz a kíváncsiság agyban, stb. +lehet kicsit lankadt a tűz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!