Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lányt megkaptál egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt megkaptál egy éjszakára, utána mindenkinek elmeséled, a lányt meg leribancozod?

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 02:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
nem. 1éjszakást szerezni a legkönnyebb. nem büszkélkedek vele mert bármikor lehet nem nagy büszkeség. a lányt se ribancozom le mindenkinek. de tény h annak tartom de épp ezért sz*rok rá.
2011. aug. 15. 02:08
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
hát mamár tényleg túl egyszerű egyéjszakásokhoz jutni úgyhogy már nem dicsőség :/ viszont a nem ribancozhatsz le minden csajt az országban (mert a nagyrészük már nagyon rakja az egyéjszakásokat,sajnos :/ ) de nem ribancozom le az nem az én stilusom... :)
2011. aug. 15. 02:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. aug. 15. 02:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mondom el senkinek, ha meg közös a baráti körünk akkor főleg nem, de ő se mondja el.Szerintem nem dicsőség ha megdugok valakit, neki jó volt, nekem is, ennyi, erről szól nem arról, hogy fúúú mekkora csődör vagyok meg stb. aki ilyet mond az egy éretlen kisfiú, én igazi férfinak tartom magam, pl. beismerni a gyengéim na az a férfias dolog, vagy kimutatni az érzéseim, ha fáj valami pl.

21f

2011. aug. 15. 02:14
 5/14 Antihater ***** válasza:
100%
2:14-eshez csatlakozom, szintén 21/f
2011. aug. 15. 08:29
 6/14 BlackSword ***** válasza:
100%
Csatlakozom én is az előttem szólóhoz...
2011. aug. 15. 11:58
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy lányt megkapnék egy éjszakára akkor beszélnék vele hogy lehetne e köztünk ennél több is.

Nem híresztelném és nem ribancoznám le, csak akkor ha pénzt kér érte:D

2011. aug. 15. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Miért kell leribancozni? Persze az más ha van egy x fős társaság és végigment rajta már mindenki az gáz, de attól mert egy csaj és egy pasi megkívánja egymást sexelni akar de kapcsolatot nem attól nem ribanc..A tiniknél persze más de 2 felnőtt csinálja ezt akkor miért gáz? Akkor a pasira is el lehet ugyanezt mondani nem? Miért a nőkre?

Ha meg valaki erre büszke ahhoz gratula... :)

2011. aug. 15. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha barom lennék, feltétlenül.

Jelenleg nem teszek ilyet.

2011. aug. 15. 23:07
 10/14 anonim ***** válasza:
hát akkor én még miért nem fogtam ki egyéjszakás csajt??? :(
2011. aug. 21. 22:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!