Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az a helyzet hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Az a helyzet hogy nem tudok barátnőt szerezni eljutok 1 szintig meg minden de odáig már nem tudok hogy együtt legyek valakivel vagy messze lakik vagy idősebb. Folytás lelyebb.

Figyelt kérdés
hogyan tudnél 1-ről a 2-re jutni? Hogyan szerezek végre barátnöt és nemaza baj hogycsunya vagyok mert mondák hogy helyes vagyok. De mégsemtudok odáig eljutni hogy együttlét mit tegyek! LÉCCI KOMOLY VÁLASZOKAT! 17/F
2011. aug. 15. 01:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

előre szólok hogy,ha komoly választ akarsz irj normálisan és mégcsak véletlenül se irj olyat hogy "lécci" mert mindnki ugatni fog és nem válaszolni...

amúgy az elfelejtetted leirni hogy egyáltalán hol akadsz el :D

úgy viszont nehéz bármitis modani

2011. aug. 15. 01:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha annyi eszed van, amennyi a helyesírásod alapján gyanítható, akkor van egy ötletem, hogy hol a bibi. Próbálj okosodni egy picit, nem árt meg. Ez halál komoly.
2011. aug. 15. 01:56
 3/16 anonim ***** válasza:

Velem is valami ilyen probléma van.

Most is egy igazi gyönyörűségnek udvarolgatok a fészen, de még nem nagyon tudom hogyan vigyem tovább most a dolgokat.

2011. aug. 15. 01:57
 4/16 anonim ***** válasza:
01:57: Mondjuk vidd tovább élőben.
2011. aug. 15. 02:02
 5/16 Jószándékú ***** válasza:
Ha ilyen helyesírással írsz a csajoknak is, akkor ne csodálkozz.
2011. aug. 15. 02:04
 6/16 A kérdező kommentje:

A helyesírásommal semmi probléma csak néha nem teszek szóközt amit hibának nézhetsz az a kérdés vége de ott már siettem de nem is erről van szó !!

ott akadtam el hogy elvagyok vele tudunk nevetgélni meg stb..de valahogy senkivel sem tudok eljutni a járásig

2011. aug. 15. 02:04
 7/16 Jószándékú ***** válasza:

Egy jó tanács.

Az érdeklődés érdeklődést szül. Kérdezz a csajtól, éreztesd vele, hogy érdekel, és hidd el, fel fog rád figyelni a kiszemelt lány.

2011. aug. 15. 02:10
 8/16 anonim ***** válasza:
de mi a baj,szóval konkréten hol akadsz el mert a beszélgetés elég tág...ezzel kell kezdeni és még a végén sem szabad abbahagyni úgyhogy ez nem túl nagy támpont :/
2011. aug. 15. 02:10
 9/16 A kérdező kommentje:
Érdeklődök utána ő is utánam ha rossz napja van meg vigasztalom és utána jön hogy szeretlek meg én is írom neki hülyéskedni is tudunk elvagyunk csak nem tudom hogy ő hogyan érti a szeretlek szót mint barát vagy több meg nem tudom hogy ő hogyan nézz rám :(
2011. aug. 15. 02:15
 10/16 Jószándékú ***** válasza:
Talán rá kellene kérdezni, hogy Ő mit érez.
2011. aug. 15. 02:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!