Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne csinálnom? :S
A párommal nagyon jó a szex, de sokszor nem élvezek el. Ebben sokszor közrejátszik az is, hogy ő előbb elmegy, és nincs második menet, viszont ma szóvá tette, hogy már megint nem élveztem el, és hogy hagyjam el őt, mert ez így biztos rossz nekem. Én viszont nem akarom otthagyni, mert szeretem.
Mit csináljak?

Adrii. :
ha szereted,semmiképpen se hagyd el! Szerintem próbáljatok ki más technikákat,vagy pózokat a szexben,hátha te is el tudsz élvezni minden alkalommal.

Küldd el őpszichológushoz.
Fogalma sincs a szexuélaitas lenyegerol ugyanis.
Valojaban Ő AZ, aki NEM ÉLVEZI a szexet, ha van kapacitasa meg arra is figyelni, hoyg Teveled mi tortenik kozben. Én agyeldobott allapotban vagyok, testen kivul mindig, fogalmam sincs, mit csinal addig a masik..:) Ha ő azt lesi, hogy Teneked mikor van valami izomrangasod, és ETTOL erezné csak jol magát az egyuttletekkor, akkor beteg. Nem a sportteljesitmeny sikerenek oromét kell erezni egyuttletkor, hanem valami egeszen mast... És ő azt nem érzi.
35L

ő se szeretné hogy elhagyd csak biztos nem tetszik neki hogy nemsikerült kielégitenie téged...azt meg csak azért mondta mert szeretné hallani hogy még igyis szereted és ezért nem akarod elhagyni/nem utálod érte/nem keresel mást emiatt/
ha van olyan hogy mégis sikerül,akkor megy egyszerű...csináljátok ugyan úgy és figyeljétek(figyelje) hogy mi az amitől teljesen kész leszel :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!