Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti együtt maradnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti együtt maradnátok a barátnőtökkel évekig, ha nem lenne jó vele a szex?

Figyelt kérdés
Én vagyok a lány, nem gondolom hogy olyan hű de nagy lepedőakrobata lennék, a jelenlegi barátom az első, akivel lefeküdtem. Vele viszont szuper az ágyban, nagyon élvezem, bár neki már van több mint elég tapasztalata. Néha kicsit elszomorít a dolog, szerintem sokkal jobb lenne neki egy tapasztaltabb lánnyal, aki tudja hogy neki mi a jó.
2011. aug. 15. 00:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor nyugi, majd belejössz és feloldódsz.
2011. aug. 15. 00:17
 12/22 anonim ***** válasza:
hát nagyon sokat kell dolgoznia egy lánynak az ágyban... nem megy a fekvés a hátadon vagy a kutyapóz?
2011. aug. 15. 00:18
 13/22 A kérdező kommentje:
De, ezek természetesen mennek, csupán nem érzem elégnek, ha csak fekszem a hátamon. Ha felül vagyok is teljesen más az egész, mint amikor én vagyok alul például. Nem mozgok olyan gyorsan, és nem is olyan élvezetes. De egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ott ugrálok a barátomon :D
2011. aug. 15. 00:22
 14/22 anonim ***** válasza:
Nincs megfelelő kapcsolat szexus nélkűl(etika órának is meg van a haszna, sőt még a mateknak is ha hiszed ha nem)
2011. aug. 15. 02:45
 15/22 anonim ***** válasza:

"Ha a fiú szeret nem zavarja."

Persze. Egy kapcsolatnak igen is fontos része a szex, mindegy mit mondanak. Az élet túl rövid, hogy egy szar kapcsolatra pazaroljuk el.

A válasz tehát, nem.

2011. aug. 15. 08:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Gondolkozz el rajta, hogy mi miatt nem vagy olyan jó?

Keveset mozogsz? A válasz nagyon egyszerű. Mozogj többet.

Túl sokat mozogsz? Mozogj kevesebbet.

Nem tudod felvenni a ritmust, mindig kizökkensz? Kérd meg, hogy lassítsatok, te meg koncentrálj.

Kicsit gondolkodni kéne a dolgokon, és nem ilyen buta kérdéseket feltenni.

Nagyon sok mindenen az életben lehet változtatni, a szex is ilyen bizonyos mértékig(úgy értem pl hogy homo-ból nem lesz hetero). Ez pont olyan, amin tudsz változtatni. De te már azonnal a legrosszabbra gondolsz....:)

2011. aug. 16. 20:13
 17/22 IQnindzsa ***** válasza:

Elméletben... ha úgy adódna ,hogy nem a legjobb a lány bizonyos dolgokban... akkor együtt maradnék. Természetesen. De törekednék arra ,hogy rávezessem és ugyanezt tőle is elvárnám. Én minden kapcsolatomban alapnak tekintettem ,hogy kommunikáljak a párommal. Elmondok neked egy titkot. Amikor elmentetek... és egymás karjában pihegtek...

Beszéljétek meg h mi volt jó... mi tetszett nagyon... hogy lenne még jobb. Ha gátlásos vagy akkor ez eleinte nem fog könnyen menni de már maga az ,hogy beszélsz róla vele rengeteget segít a gátlásosságban is és egyre könnyebben fogsz tudni beszélni róla. Csodás dolgokat tudhatsz meg a párodról és olyan gyönyörben lehet részetek mint csak keveseknek. Ki kell ismerni egymás testét és vágyait. Kérd meg h meséljen a titkos vágyairól. Mindenkinek vannak!!! Csak vannak akik perverziónak érzik ezeket. Érted mit akarok kihozni ebből? Kérdezz - figyelj - cselekedj és élvezd az eredményét! :)

2011. aug. 16. 20:39
 18/22 anonim ***** válasza:

Persze, ha szeretem akkor igen. Engem az sem zavarna, ha nemi betegség miatt nem tudna szexelni, csak szeressen, nálam az a legfontosabb.

19/F

2011. aug. 16. 20:51
 19/22 anonim ***** válasza:
ha csak k*rvának használod akkor igen de amúgy csak ha adna 10kiló krumplit!
2011. aug. 16. 20:58
 20/22 anonim ***** válasza:

Nehari ,de Te szerintem hülye vagy!!!!

Túlspilázod a dolgokat!

Nos a a magyar lányok nagyja nem egy lepedőművész!De viszont a fiatal háziasszonyok :)

Ne butulj tovább a saját agyalásaidon, hanem tegyél róla ,hogy mindketten minél jobban érezzétek egymást az ágyban.

2011. aug. 16. 21:09
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!