Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő aki nem szokott maszturbál?
Hát errol nem tudsz reprezentativ felmerest csinalni, mert ugye eleve csak 1-2 emberrel kerulsz oylan bizalmi viszonyba, hogy ilyenrol szo essék.
En magamrol azt tudom mondani, hogy bennem sosincs magatol szexualis vagy, az mindig a fiu irant erzett szeretet kimutatasakent jelenik meg.
(22 eves korom elott egyaltalan nem volt, hiszen csak akkor, az elso kedvesemmel egyutt toltott honapok hatasara, simogatasok, csokcsatak eredmenyekent jott letre eloszor.)
A masztizas meg a fiu tavollete, elerhetetlensege eseten jon képbe, de az se mindig, mert ugye hol van egy egyuttlethez kepest élmenyben egy kicsike fizikai inger...?
Ugyanazt tudom irni, amit az elobb is.
A FIU tud csak felizgatni. Amig eletemben nem volt még oylan fiu, akinek a révén felizgultam volna, addig felizgatatlanul élem az életemet nőként.:) Akár 16 eves vagyok, akár 66.
Addig hiaba mutogatnak nekem műpéniszeket.
Kesobb mar felizgat, mert a már megélt, megtapasztalt egyuttleteket, a szerelmi erzest idezi fel bennem.
35L
Nem értem mi ez,hogy csak fiú tud felizgatni...Nekem nem kell fiú ahhoz,hogy felizguljak,persze ha van az annál jobb.De nélküle is megy és szoktam maszturbálni.
Vegyél neki valami kis játékszert biztos örülni fog neki:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!