Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken megyek a barátomhoz mert már 1 hete nem láttam. És valószínű, lesz szex. Én arra gondoltam, ki kéne próbálni valami új helyet ne mindig csak az ágyba legyünk. Arra gondoltam h kipróbálhatnánk a bátyja ágyába. Jó ötlet lenne?
Senki nem lesz a házba csak mi szal az nem lesz gond h ránknyitna v.ki.Csak attól félek h mi lesz a reakciója:S
Vagy van még v.mi ilyen jó kis hely a házban ahol lehetne csinálni?
hát ha van kert akkor ott..
De szerintem semmi izgi nincs attól,hogy most az ő ágya vagy a bátyja ágya.. az szitne ugyanolyan, ha meg nincs otthon senki akkor pláne..
Akkor inkább konyha asztal :D XD
Ágy ágy ugynaz!
Szinte bárhol lehet csinálni! :)
Földön, konyha asztalon stb.. :P
Én soha nem értettem meg azokat, akik a helyszínen agyalnak a szex kapcsán. Azt gondolom, hogy azért van fantáziánk, hogy játszunk a gondolattal, hogy éppen hol vagyunk.
Lehet, hogy nem kéne erőltetni a bátyó ágya dolgot, mert a párod még félreérti a "furcsa" kérésedet. Remélem a szülei ágyát azért nem akarod felavatni... :PPP
MOSÓGÉP!!!
Csak ajánlani tudom! Be is indíthattok egy programot, így keveritek az élvezetet és a hasznot!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!