Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pénteken megyek a barátomhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken megyek a barátomhoz mert már 1 hete nem láttam. És valószínű, lesz szex. Én arra gondoltam, ki kéne próbálni valami új helyet ne mindig csak az ágyba legyünk. Arra gondoltam h kipróbálhatnánk a bátyja ágyába. Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Senki nem lesz a házba csak mi szal az nem lesz gond h ránknyitna v.ki.Csak attól félek h mi lesz a reakciója:S

Vagy van még v.mi ilyen jó kis hely a házban ahol lehetne csinálni?

2009. ápr. 13. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

hát ha van kert akkor ott..

De szerintem semmi izgi nincs attól,hogy most az ő ágya vagy a bátyja ágya.. az szitne ugyanolyan, ha meg nincs otthon senki akkor pláne..

Akkor inkább konyha asztal :D XD

2009. ápr. 13. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ágy ágy ugynaz!

Szinte bárhol lehet csinálni! :)

Földön, konyha asztalon stb.. :P

2009. ápr. 13. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Én soha nem értettem meg azokat, akik a helyszínen agyalnak a szex kapcsán. Azt gondolom, hogy azért van fantáziánk, hogy játszunk a gondolattal, hogy éppen hol vagyunk.

Lehet, hogy nem kéne erőltetni a bátyó ágya dolgot, mert a párod még félreérti a "furcsa" kérésedet. Remélem a szülei ágyát azért nem akarod felavatni... :PPP

2009. ápr. 13. 18:57
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Fürdő szoba:o
2009. ápr. 13. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Nos rengeteg kis zug lehet a házban.Pl:ha van konyhaszekrény, vagy a fürdőben a kád,mosógépstb.De egy szék,hinta vagy kanapé is jó.De ha jó az idő akkor én is a kertet válazstanám,főleg,ha nem látni be:D
2009. ápr. 13. 18:58
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem hagyjad a bátyja ágyát.Ha esetleg a bátyja megtudja és besértődik akkor mivan?Én parasztságnak tartom ha valaki másnak az ágyában szexelnek.
2009. ápr. 13. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

MOSÓGÉP!!!

Csak ajánlani tudom! Be is indíthattok egy programot, így keveritek az élvezetet és a hasznot!!:D

2009. ápr. 13. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
testvér szobája is jó. De a legjobb a szülők ágya. De jo még konyha, konyhaasztal, gardrób, vagy bármilyen tároló helyiség. Hajrá!
2009. ápr. 13. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ha van sarokkád, akkor ott és még tiszták is lesztek
2009. ápr. 13. 20:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Végén azt hiszi, hogy tetszik neked a bátyja! Sztem ezt lődd ki! Konyha!!! Lehet közben csemegézni, játszani gyümölcsökkel, krémekkel, tejjel... :-)
2009. ápr. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!