Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tünetei lehetnek a szexhiánynak?
Figyelt kérdés
2006. okt. 25. 20:39
151/358 anonim válasza:
Ez de jó ^_^ elsőő :D kicsi voltam még :D 8 éves :O
Vajon a kérdező használja még az oldalt? :D
153/358 anonim válasza:
Nahát tegnap jött az utolsó válasz előttem :D
9 éves majdnem a kérdés, és néha még jön ide válasz :D
155/358 anonim válasza:
2006:)
Életem legszebb éve volt ez...
És már akkor ment az oldal...olyan érdekes..:D
156/358 anonim válasza:
De tényleg, mik a tünetei? :D
157/358 anonim válasza:
olyan sok örömet okozott nekem már ez az oldal. Köszönöm, hogy 10000x kint lehettem kommenthuszáron és kommentvitézen, köszönöm, hogy az 500. felhasználommal regisztrálhattam mert mindig töröltek. imádlak titeket ♥
158/358 anonim válasza:
Gondoltam én is megörökítem itt magam.xd 10 éves voltam 2006 ban. Sok minden történt azóta:D már csak ha a világot nézzük. Suliban ugy kellett jelentkezni kinek van netje otthon.:DD mostmeg.
159/358 anonim válasza:
Fokozott nyugtalansag, ingerlekenyseg, rengeteg szex-szel kapcsolatos gondolat.
160/358 anonim válasza:
Az, hogy van arra időd, hogy kikeresd ezt a kérdést itt gyk-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!