Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e rábeszélni egykor barátnőmet arra, hogy szeretkezzünk hármasban a férjével?
Én mindenképpen élnék a lehetőséggel, ha ezt a férj tényleg komolyan gondolta, mivel magam az ilyen kibővített szexet elvben nem ellenzem. Ugyanebben a felállásbam már szexeltem, azzal a két eltéréssel, hogy ott én voltam a férj, és az asszony szemelte ki a másik fiút; történetesen - bár legnagyobb szerencsémre - a legjobb barátomat, tehát nem vadidegent.
Feltétlenülj beszélj a férjjel, elég lesz annyi is, hogy megkérdezd, komolyan gondolta-e, mert Te benne lennél a dologban. Ha Ő úgyis az a fajta, hogy nem bánja, ha a felesége mással is lesz, még jól is esik neki az, hogy Neked is tetszik a felesége.
Viszont a hölgyet is kifaggatnám, de nem úgy, hogy akar-e két fiúval lenni, és nem is rábeszélném, hanem onnan közelíteném meg a kérdést, hogy a párja vajon komolyan gondolta-e.
Nehéz kérdés. Valahogy' új kellene elsülnie, hogy a férj konkrétan feltegye a kérdést, Te válaszolj határozott igennel, és egy ilyen "pimasz" bevezető után akár Te is lehetsz az, aki megkérdezed a feleséget. (Főleg azok után, ha sikerült a témát négyszemközt - de tényleg csak érintőlegesen - megemlítened.)
Ha már úgyis a férj dobta be, nekem is az a véleményem, hogy nem a barátnődet kell rábeszélni, hanem a férjnél kell rákérdezni, hogy komolyan gondolta-e. Ebben a helyzetben nyugodtan elmondhatod, hogy szívesen benne lennél az ilyesmiben, és szívesen együtt lennél a feleségével. Ha én lennék a férj helyében, az Ő szándékával, biztos' meglepődnék a kiszemelt férfi határozottságán, de nekem jól esne, hogy tetszik a feleségem. Ha szerencséd lesz, előhozod a büszkeségét. Megsértődni ezen úgysem szabad. Ha megerősti a szándékát, nyugodtan tanácsolhatod, hogy beszélje rá a feleségét. Ez a dolog egyesek Világán kívül esik, de egyszer élünk. Amíg van esély, érdemes "ráhajtani a projectre".
Viszont az, hogy a hölgy valamikor már lefeküdt veled, még nem garancia arra, hogy még ma is kedve lenne hozzá, de nagyobb az esélye, mintha szexuálisan vadidegenek lennétek.
Ha valamilyen csoda folytán sikerülne rábeszélned, hogy édes-kettesben megcsalja a férjét - Ne feledd, hogy Ő egyelőre egy hűséges asszony, és mint volt szeretőnek nincs semmilyen előjogod! -, hármasban - ha nem is a szó klasszikus értelmében - úgy is át fog esni rajta, picit fel tudod oldani a gátlásait, és az már háromnegyed siker. Ha bejön, a férje vágya is teljesül.
Azt, hogy érdemes-e nem tudom, de a meg kell próbálni pártján vagyok. Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!