Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Érdemes-e rábeszélni egykor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes-e rábeszélni egykor barátnőmet arra, hogy szeretkezzünk hármasban a férjével?

Figyelt kérdés
A hölggyel valamikor viszonyom volt, s egy laza kapcsolat megmaradt. Későbbi férjének mint régi havert mutatott be (Állítása szerint nem tudja, hogy viszonyunk is volt.), s időnként náluk vendégeskedtem. A férj egyszer csak - hármunka történő célzás nélkül - bedobta, hogy milyen érdekes lehet az egy lány-két fiú szex. Az asszony reagálása akkor az volt, hogy "Fúj!" Négyszemközt azt mondta, hogy utána szégyellné magát a párja előtt. Azt, hogy a férj mennyire gondolta komolyan gondolta ezt vagy csak blöfföl, mert engem vagy a feleségét akarja húzni vagy provokálni, nem tudom, de egy későbbi alkalommal ugyanúgy bedobta ezt az érzékeny témát. Szívesen benne lennék, mert a férjet is el tudom fogadni a hármas szex résztvevőjének. Az asszonynak sem lennék újdonság, csak rá kellene Őt beszélni. Szerintem nekem kellene kezdeményezni. De hogyan?
2009. ápr. 13. 15:05
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem hagyd őket. Új kapcsolata van. Miért akarnád belerángatni ilyesmibe? És honnan tudod, hogy ő élvezné a két fiút?
2009. ápr. 13. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyílvánvalóan a férj benne lenne ebben a dologban, és mivel te is akarod, először vele kéne erről beszélned nyíltan! Nem kell kerülgeti bele a közepébe. Szerintem a férjnek kéne négyszemközt beszélni az asszonykával és nem neked! Lehet csak azért tiltakozott a felesége mert te is ott voltál és álltalában a vendégek elött mindíg mást mutatunk mint ami a valóság!
2009. ápr. 13. 15:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Válasz az első válaszolónak. Természetesen békén hagyom Őket. Új kapcsolata van. De milyen? Olyan, aki örömét lelné abban, ha a felesége más férfival/tól élvezne (Fügetlenül a figurától.). Mondom én, aki szintén arra pedálozok, hogy az asszony meg legyen puhítva.
2009. ápr. 13. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most látom, hogy a címben egy fontos szót hibásan írtam. EGYKORI barátnőmről lenne szó. Igaz, egykor (egykoron) tényleg a barátnőm volt. Elnézést de nekem nem magyar az anyanyelvem. Lehet, hogy azért is merek szóban (illetve írásban) ilyen gátlástalan lenni!
2009. ápr. 15. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
És ha szabad kérdeznem, miért volt barátnő? Vajon jó lesz az, amit már megszakítottatok?
2009. ápr. 19. 08:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenképpen élnék a lehetőséggel, ha ezt a férj tényleg komolyan gondolta, mivel magam az ilyen kibővített szexet elvben nem ellenzem. Ugyanebben a felállásbam már szexeltem, azzal a két eltéréssel, hogy ott én voltam a férj, és az asszony szemelte ki a másik fiút; történetesen - bár legnagyobb szerencsémre - a legjobb barátomat, tehát nem vadidegent.

Feltétlenülj beszélj a férjjel, elég lesz annyi is, hogy megkérdezd, komolyan gondolta-e, mert Te benne lennél a dologban. Ha Ő úgyis az a fajta, hogy nem bánja, ha a felesége mással is lesz, még jól is esik neki az, hogy Neked is tetszik a felesége.

Viszont a hölgyet is kifaggatnám, de nem úgy, hogy akar-e két fiúval lenni, és nem is rábeszélném, hanem onnan közelíteném meg a kérdést, hogy a párja vajon komolyan gondolta-e.

Nehéz kérdés. Valahogy' új kellene elsülnie, hogy a férj konkrétan feltegye a kérdést, Te válaszolj határozott igennel, és egy ilyen "pimasz" bevezető után akár Te is lehetsz az, aki megkérdezed a feleséget. (Főleg azok után, ha sikerült a témát négyszemközt - de tényleg csak érintőlegesen - megemlítened.)

2009. máj. 27. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már úgyis a férj dobta be, nekem is az a véleményem, hogy nem a barátnődet kell rábeszélni, hanem a férjnél kell rákérdezni, hogy komolyan gondolta-e. Ebben a helyzetben nyugodtan elmondhatod, hogy szívesen benne lennél az ilyesmiben, és szívesen együtt lennél a feleségével. Ha én lennék a férj helyében, az Ő szándékával, biztos' meglepődnék a kiszemelt férfi határozottságán, de nekem jól esne, hogy tetszik a feleségem. Ha szerencséd lesz, előhozod a büszkeségét. Megsértődni ezen úgysem szabad. Ha megerősti a szándékát, nyugodtan tanácsolhatod, hogy beszélje rá a feleségét. Ez a dolog egyesek Világán kívül esik, de egyszer élünk. Amíg van esély, érdemes "ráhajtani a projectre".

Viszont az, hogy a hölgy valamikor már lefeküdt veled, még nem garancia arra, hogy még ma is kedve lenne hozzá, de nagyobb az esélye, mintha szexuálisan vadidegenek lennétek.

Ha valamilyen csoda folytán sikerülne rábeszélned, hogy édes-kettesben megcsalja a férjét - Ne feledd, hogy Ő egyelőre egy hűséges asszony, és mint volt szeretőnek nincs semmilyen előjogod! -, hármasban - ha nem is a szó klasszikus értelmében - úgy is át fog esni rajta, picit fel tudod oldani a gátlásait, és az már háromnegyed siker. Ha bejön, a férje vágya is teljesül.

Azt, hogy érdemes-e nem tudom, de a meg kell próbálni pártján vagyok. Sok sikert!

2009. máj. 28. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer élünk! Nem?
2009. máj. 28. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
A bevezetővől az derül ki, hogy ez nem olyan helyzet, amikor a kezdeményezőnek egyenként és több szempontból kel megyőznie a résztvevővek. Nálad a teljes hajlandóságot és alkalmasságot látom (Te már a hölgytagotis ismered eből a szempontból.) A hölgynek is óriási fórja az, hogy már szeretkezett Veled, még akkor is, ha épppen úgy érzi, hogy most már nem tudna. Az érzékeid nem kell meggyőznöd, csak az érzelmeit. Éppen ezért vigyázni kell a felvezetéssel és az érvekkel, de nem veszett fejsze nyele!
2009. máj. 31. 09:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!