Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? (részletezés lent)

Na.
Először is: Első kettő taplóparaszt.
Másodszor: Amíg ki nem próbáltad lánnyal, addig ne mondj semmit :) majd ha vele is jó, és fiúkkal is, akkor bi vagy. :)
16/F

elso, a kerdezo lany...
probald ki, csak akkor tudod meg hogy mit akarsz
Első kettőnek no comment.
Harmadik: köszi az értelmes választ : ) Nagy valószínűséggel hamarosan ki is fogom próbálni az egyik barátnőmmel, már meg is beszéltük... Amúgy, ha megismerkedek egy lánnyal, vagy egy mostani barátnőmről hogy tudhatom meg, hogy ő is biszex-e? Még egyszer köszi a választ : )

Harmadik vagyok :)
Szerintem csak a kérdezés módja maradhat a barátnőid bi/leszbi beállítottságának megállapítása szempontjából (titokban minden lányban ott bújkál a leszbi macsek :D), mert ha jeleket keresel, könnyen félreértheted, és hülyén jössz ki belőle. :) Mellesleg egy kérdést ha megengedsz. Szüleid megértőek lesznek?
16/F

az utolsónak: te kizárólag ezért olvasod a kérdéseket, hogy a saját nyomiságodat kiegyensúlyozd mások gondjaival?
harmadiknak: az anyámmal élek, de még egyszer se került szóba ez a téma. Mármint hogy melyik nemhez vonzódunk. Fogalmam sincs, hogy hogyan fogadná, de szerintem megértene, mert mi mindenben összetartunk. Az apám nem tudhat róla, mármint nem kommunikálunk, de ha eljutna a fülébe, szívrohamot kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!