Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marissa18 kérdése:
Mitől van ez? Canesten hüvelytablettát használok. Canesten kombit vettem mert viszketett és égő érzésem volt és oylan fehér túrószerű váladék a hüvelyemen.
Figyelt kérdés
Vettem canesten kombit viszont itt nálunk szlovákiában csak egy tabletta van benne,de az 500 mg-os.Vagyis olyan erős mint amibe 3 van.A krémet hanarabb elkezdtem az a viszketést és az égést eel is mulasztotta.Tegnap helyeztem fel a tablettát,reggelre teljesen feloldódott.Viszont vérzést tapasztaltam.Viszont most nem tudom hogy ez a tabletta hatása vagy pedig a menzeszem jött meg hamarabb.Mert 3 nap múlva kellett volna csak.Lehet ez a tabletta miatt?vagy mitől van ez?2011. aug. 10. 15:31
1/5 A kérdező kommentje:
és még hozzátenném hogy tapasztalom a menzesz előtti panaszokat.a hátfájást és a hasfájást.Szal most nem tudom hogy hamarabb jött e meg vagy ez más.
2011. aug. 10. 15:33
2/5 anonim 

válasza:

Én amikor használtam (mondjuk magyart), akkor nekem az első után megjött (előbb mint kellett volna), úgyhogy kezdhettem utána elölről. Szerintem lehetséges hogy előbb megjött, nem biztos hogy ettől. Állj le vele egyelőre aztán meglátod.
3/5 anonim 

válasza:

Hát ha ez a vérzés úgy néz ki,mint a menstruációs vérzés,akkor megjött....Plusz ha holnap és holnapután is van vérzésed és menstruációs fájdalmaid vannak.
Szerintem amíg el nem múlik a vérzés,ne folytasd a canesten-kúrát...
4/5 anonim 

válasza:

itt erre nagyon senki nem tud neked valaszt adni. mindenkepp menj el nogyogyaszhoz a verzes elmulasa utan, mar csak azert is, hogy megvizsgaljon, hogy elmult a fertozes/gomba.
5/5 anonim 

válasza:

Amúgy amíg vérzel nem szabad/nem is érdemes használni. Mert olyankor sz.art sem ér:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!