Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a pasimat, hogy legyen kicsit dominánsabb? Hogy jelezzek, milyen viselkedéssel, hogy szeretnék kicsit behódolni neki?

Figyelt kérdés

Ő 23 éves, én 18, és szerintem benne van valahol a határozottabb oldala is, de ezt eddig csak az ágyban észleltem, pl amikor húzza a hajam vagy kicsit szopat. De szeretném, ha az életben is néha egy kicsit határozottabb legyen, éreztetné, hogy ő a főnök. Pl néha az történne amit akar, csak azért mert azt mondta, vagy néha nekem kéne bocsánatot kérnem, nem csak rámhagyná az egészet.

Szerintem az a "baj", hogy nagyon odavan értem, nem nagyképűségből mondom, de ezt érzem, és ezért nem mer soha bunkóbb lenni vagy kicsit erőszakosabb, mert próbál mindent megadni nekem.. pedig sztem elő lehetne hívni belőle a "férfit",de nem tudom hogy jelezzem ezt neki?

Nem papucs, csak szeretném ha néha határozotabb lenne vagy dominánsabb.

Aki ilyen lány, az hogy viselkedik? Domináns pasik, ti mit szerettek vagy hogy viselkedtek?

2011. aug. 10. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen paraszt vagyok alapból mint amilyet szeretnél, és az én párom meg mindig figyelmeztet, hogy ne játsszam a főnököt. Szerintem ha valaki nem ilyen tipus, akkor nem igazán tudod kihozni belőle.
2011. aug. 10. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
elsőnek nagyjából igaza van!!!
2011. aug. 10. 15:09
 3/5 gr. Shadow ***** válasza:

Kedves kérdező!

Talán egyszerűen beszéld meg vele.

Ha nem akarod megbeszélni akkor célozgass rá szexuális szinten, azután szerezz be néhány kelléket, öltsd magadra és kezdjetek szerepjátékba. Ha látja hogy élvezed, biztosan veszi a lapot.

2011. aug. 10. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:
nalunk is ez a helyzet :) en probaltam celozgatni ra, hogy engem nagyon beindit, ha hatarozott, es ez segitett. mondjuk szerintem vigyazz arra, hogy ne bantsd meg, mert egy ferfinak eleg szar hallani, ha egy no nem tartja eleg ferfiasnak. de csodat azert ne varj, a parod nem egy macso tipus :)
2011. aug. 10. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

15:04!

Nálunk is dettó ez van.

Én vagyok inkább az uralkodó típus,szeretek dönteni dolgokba,úgymond főnökösködni,amit a párom nem mindig néz jó szemmel :D

2011. aug. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!