Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti benne lennétek egy plasztikai műtétben hogyha a párotok kérné?
Figyelt kérdés
kerekebb és dúsabb keblekre gondoltam. kor is írjatok! köszi :)2011. aug. 10. 13:50
1/14 anonim 

válasza:

Bocsi, én fiú vagyok, de nem bírom ki, hogy ne írjak. Szilikonmell??? MINEK? Undorodom tőle, és aki belemegy, az meg HÜLYE.
16/F
UI: mégegyszer bocsi.
2/14 anonim 

válasza:

Soha nem feküdnek kés alá önszántamból.
Amúgy a párom sose kérne meg ilyenre, szereti a melleimet :)
3/14 anonim 

válasza:

Nem, nekem nagy melleim vannak.
Ellenben van egy csúnya baleseti hegem, azt szívesen eltüntetném és ha a pasim állja a költségeit,akkor már holnap indulok:D (Csak vicc, sosem fogadnék el pénzt)
4/14 anonim 

válasza:

Nem, de nem is kérne. Így tetszem neki.
5/14 anonim 

válasza:

Hát jól elküldeném a halál faszára, és páros lábbal rúgnám ki.
6/14 anonim 

válasza:

Én igen, sőt örülnék ha kérné, mert akkor beszállhatna kicsit anyagilag.
7/14 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés(óránként csak egyet lehet sajna):
A mai 13-16 éves lányok mi a k*rva f*szomért basznak ékezettel írni facebookon és máshol is??
már annyira idegel a sok p*csa :@ aki szintén felvette ezt a szokást elmondaná mi a jó ebben
2011. aug. 10. 14:05
8/14 anonim 

válasza:

tok jo probald ki te is. Amugy nekem regen volt egy online mmorpg amivel jatsztam es ott ugye nem lehetett ekezettel írni. Mostanra már visszaszoktam az ékezetes írásra de most is ahogy kipróbáltam még mindig sokkal könnyebb az ékezet nélkül írás. A sok tinipi*csa lányka azok meg mert gyökerek. Vagy mindnek angol billentyűzete van.
9/14 anonim 

válasza:

Jó kérdés, párom szokott ékezet nélkül írni, igaz ő programozó, programozás közben meg nincs ékezet :D
10/14 anonim 

válasza:

Ha el akarna küldeni mellműtétre, eléggé elgondolkodnék azon, hogy szeret-e.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!