Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben? Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Nem szeretnék vele csak ez miatt összeveszni.

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, akit már elég régóta ismerek. Jól elvagyunk, élvezzük egymás társaságát. Beszéltünk arról, hogy mi lenne, ha lefeküdnénk egymással. Én gondolkozási időt kértem, ő elfogadta. Nem sürget a dologgal, sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, néha-néha megsimogat,megpuszil. Most pedig kiderült, hogy más lányoknak is írogat, hogy kívánja őket stb. Nem vagyunk együtt, de mégis bánt ez a dolog. Megmondjam neki? Ti mit csinálnátok a helyemben? Nem akarok összeveszni vele, mert nagyon jó barátom és nem szeretném elveszíteni! :S

19/L

2011. aug. 10. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:

És te mit tennél akkor ha 2 napon belül már a 3-ik levelet kapnád az admintól? :)

Én nem csak azt sem tudom, hogy én mit tegyek, nem hogy azt, hogy te mit tegyél, hagyd a francba mielőtt ez a dolog kinővi magát és összeszedsz tőle valami betegséget! :)

2011. aug. 10. 13:38
 2/3 Fke ***** válasza:

Szerintem elég egyértelmű, hogy mit akar...

a kérdés valójában az, hogy most akkor ribi vagy-e vagy sem. Ha az vagy semmi gond, ismerd be önmagadnak és hagyd, hogy rádfeküdjön. Ebből nem lesz kapcsolat se semmi. Én nem támogatom, de csak egy anon vagyok, nem sok beleszólásom van.

2011. aug. 10. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
nem kell vele összeveszni maradjatok barátok de mondd meg neki h ezt megláttad és nem vagy ribi nem fogsz vele lefeküdni!
2011. aug. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!