Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szexet akarja?
Figyelt kérdés
Tudta, hogy eddig nekem több olyan kapcsolatom volt ami csak a szexről szólt, nem figyeltek rám. A kapcsolatunk 9 hónapja tart, eddig mindig nagyon figyelt rám, sokszor kényeztetett, de nem azért mert szerette volna a szexet. Ennek persze nagyon örültem és próbáltam viszonozni. Most csak arra megy hogy felizgasson és menjen a dolog. Ezelőtt mindig érdeklődött jó e ez a póz nem fáj e stb. sőt rögtön abbahagyta az egészet ha látta rajtam, hogy nem élvezem. Most már úgy megy hogy ugyanezeket megkérdezi, de nem akarom megbántani, nem mondok semmit csinálja tovább. Mivel nem mondok semmit látom hogy őt se érdekli igazán, csinálja tovább amíg ő nem megy el. Eddig mindig csókolt ha velem volt de most már csak egy puszi, ha szexelni akar rögtön tudom mert akkor már smárol. Emellett a hangulatán is észrevettem változást. nem érzi olyan jól magát velem, nem nevet ahogy eddig csak el van, tök komor.Csináltam pár hülyeséget, megbántottam sokszor, talán emiatt ilyen a viselkedése, mert már elege van. Közöltem vele ezt és hogy abbahagyom ezeket mert a kapcsolatunkra mehet rá, és nekem is fontos hogy boldog legyen mellettem. Mit tehetnék ezután, ha már ezt közöltem vele? Próbáltam eszerint cselekedni, de nem olyan mint volt.
2011. aug. 10. 13:14
1/6 anonim válasza:
Szépen hívd oda, üljetek le. Nézz mélyen a szemébe, a hülyeségekért kérj bocsánatot, majd beszéld meg vele a problémáidat. Hidd el menni fog, ha nem érti meg , akkor nem szeret. De meg fogja érteni, csak légy őszinte, és hass a lelkére.
2011. aug. 10. 13:18
2/6 anonim válasza:
Szia.
"Most már úgy megy hogy ugyanezeket megkérdezi, de nem akarom megbántani, nem mondok semmit csinálja tovább. Mivel nem mondok semmit látom hogy őt se érdekli igazán, csinálja tovább amíg ő nem megy el."
Csupán ennyit idéznék. Szerencsétlennek, hogyan kéne tudnia, hogy mi jó neked, ha nem szólsz?
Hosszútávon meg senki sem szereti azokat a lányokat, akik mindig egyetértenek, és nincs saját akaratuk.
Nem tetszik valami? Szólj neki.
Megbántottad? Engeszteld ki. Elvégre emlékszel még rá, hogy miért szeretett beléd.
A legfontosabb pedig, hogy ne gondold azt, hogy csak szexre kellesz, mert nagyon tönkre tudja vágni az önbizalmadat.
Hajrá.
17/L
2011. aug. 10. 13:20
3/6 Cicuskaaa123 válasza:
Első válaszolóval értek egyet..
2011. aug. 10. 13:20
4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! Igazad van, beszélni fogok még vele. Köszi a tanácsot!
2. válaszoló! Tudtam én akkor is, hogy szólni kéne, csak tudod annyiszor megbántottam és megbocsájtott és hál'istennek együtt vagyunk még, hogy úgy gondoltam legyen neki jó. Ha már így "megromlott" a kapcsolatunk akkor nem kötök bele ebbe is hogy "hagyd abba" legyen jó neki és kész. Mondjuk annyit még hozzáteszek, hogy a 9 hónap alatt nem juttatott el a csúcsra, de próbált a szex után is. Csak én attól félek, hogy mivel megromlott a kapcsolatunk PRÓBÁLOM KIELÉGÍTENI NEHOGY MÁSSAL CSINÁLJA. Mert megbámulja ő a csajokat előttem is. És igazad van önbizalomhiány van itt bőven, de hogy legyen önbizalmam amikor megyünk kocsival és a visszapillantóban nézi őket vagy csak simán oldalranéz hosszan rájuk?
2011. aug. 10. 13:47
5/6 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk ezért nem problémázok már, hisz ilyenek a pasik. Megnézi, hűséget fogadott nem vakságot de azért annyira ne bámulja hogy majd levetkőzteti, visszafordul stb.
2011. aug. 10. 13:52
6/6 Nytta válasza:
Velem is ez volt, én kidobtam a pasit. Előbb utóbb nem lesz jó vége. Ha már más nőt bámul, mást vetkőztet a szemével, akkor te már csak egy "lyuk" vagy, ami könnyen elérhető. És emellett ha te nem érzed jól magad vele az ágyban, és neked nem jó, akkor miért csinálod vele? Csak azért, hogy neki jó legyen? Hidd el, neki mással is jó lenne. Te meg keress valakit, akivel el tudod engedni magad, aki előtt nem kell meghunyászkodni. Aki szeret, és ki tud és akar elégíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!