Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, hogy mielőtt nem nem jön meg az első
menstruáció az előtt nem szabad szexelni? :O
Ez nem igaz.. Hogy azelőtt nem szabad.. Szabadni szabad, de butaság, mert ha nem a 17 éves lányt vesszük, akkor még eléggé kifejletlen a szervezete egy 11 évesnek, és a későbbiekben nagyon megbánhatja az a lány.. Ha viszont a lány 17 éves és nem jött az első menrtruációja, akkor valami hormonális baja van, esetleg a szűzhártyája nem lyukas vagy kifejletlen a szervezete.. És én a lány helyében hallgatnék az orvosokra.. Mert lehet károkat okozna.. Viszont ha te nem lány vagy hanem fiú, akkor a lány csak így akar téged átverni, mert nem akar veled lefeküdni. De ha te az a lány vagy szerintem hallgass az orvosokra.. Akármennyire is szeretnéd, szerintem egy aktus miatt ne veszélyeztesd az egészségedet.. De igazából a te döntésed feküdj le a fiúddal.. Csak nehogy valami bajod legyen belőle.. Szorítok.. 16/L
2011. aug. 10. 12:32
Lehetni lehet, csak nem ajánlott Nyilván azért nem jött még meg, mert nem elég fejlett. Ilyen esetben nem hiszem, hogy szexelni kellene.
De az orvos kivizsgált? Vagy csak mondta, hogy még várj?
2011. aug. 10. 12:45
17 évesen nem menstruál? ilyen korban már mesterségesen szokták "beindítani" a menstruációt vagy nem?
2011. aug. 10. 12:56
4/19 Nytta válasza:
"A szűzhártyája nem lyukas" xDDDDD Látszik, hogy 16 éves... Nah... szabad előtte szexelni, mindig szabad szexelni, de csak gumival!! Mert attól, hogy nem menstruál, félérett petesejtjei lehetnek, és az is meg tud termékenyülni. Hajrá
2011. aug. 10. 13:56
Min röhögsz? Tényleg van olyan, hogy vkinek nincs lyuk a szűzhártyáján és nem tud távozni a vér. Bár ezt nyilván a doki észrevette volna vizsgálatkor. Meg az első menzesznél azért elég durva tünetek lettek volna.
És NE szexeljen, mert ha nem jött meg az azt jelenti, hogy ég testileg sem érett a dologra!!!!!!
2011. aug. 10. 14:10
6/19 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok...de akkor ezt a páromnak ,hogy mondjam meg..h nekem még nem jött meg meg ilyesmi??....kiröhög vagy nem értené meg.....:(
7/19 A kérdező kommentje:
amugy köszönöm válaszotokat.
Hát ha ezért kiröhög vagy nem érti meg, akkor alapból nem értem miért akarsz vele lefeküdni.
De egyébként simán mond azt, hogy még nem vagy kész és ennyi.
A doki mit mondott?
2011. aug. 10. 16:09
9/19 A kérdező kommentje:
doki aztmondta h még várjak ezzel,mert alacsony vagyok s ilyenek...de ha nem jön meg szeptemberig akkor visszamegyek....csak félek , h mi csinálnak velem..:(
De nem vizsgált rajtad semmit, Nem kellett levetkőznöd sem?
Egyelőre ne aggódj. Lehet, hogy csak szimplán későn érő vagy, és magától megjön. De ha nem, akkor meg a doki biztos tud vmit adni, hogy beinduljon a dolog:)
Szerintem a szexszel várj addig, míg visszamész a dokihoz. Az már nem olyan sok idő, és tőle meg tudod kérdezni, hogy lehet-e vagy sem:)
2011. aug. 10. 16:15