Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy eltudjon élvezni a barátnőm?
Figyelt kérdés
az eddigi barátnőim mindig elélveztek még elöttem...de a mostani szex közben esélytelen...és ha ujjazom vagy nyalom akkor se...semmi...eddig barátnőimnél mindig elég volt az amit csináltam. Ő azt mondja hogy ne foglalkozzak ilyennel meg hogy ez nem baj. de megkérdeztem és mondta hogy amikor egyedül csinálta akkor volt orgazmusa de azt is mondta hogy nem maszturbál mióta összejöttünk( ez 7 hónapot jelent). Én azt meg nem hiszem el hogy ha tudja hogy milyen jó dolog az orgazmus akkor utána 7 hónapig nem csinálja...mitévő legyek?2011. aug. 10. 11:43
11/16 anonim válasza:
én is hasonló cipőben vagyok:s csak az én barátnőm úgyse nagyon tud elmenni ha ujjazom...eddig csak úgy sikerült ha a csiklóját izgattam...viszont nem tudom miért, de sokszor ott se jön össze...valamikor dobálja magát annyira élvezi, de elmenni nem tud, egyszer csak szól hogy hagyjuk...egyik pillanatról a másikra elmegy a kedve:|
12/16 anonim válasza:
Az elég nagy baj ha ideges. Akkor szerintem az a probléma. Nyugtasd meg hogy nem lesz semmi baj és nem lesz terhes mert védekeztek rendesen. Találjatok valami nyugis helyet ahol nem kell azon aggódni mikor érnek haza a szülők. :)
13/16 anonim válasza:
Ezt a kis olvasmányt ajánlanám a figyelmetekbe: [link]
15/16 anonim válasza:
szerintem az a baj, hogy nem tudja kellőképpen elengedni magát. Ha mindig agyal valami idegesítő dolgon, akkor persze, hogy nem sikerül. El kell lazítania magát, és akkor hamar menni fog a dolog. Meg kell szüntetni a zavaró körülményeket, szülők, teherbeesés veszélye.
16/16 anonim válasza:
1. egy lanynak fontos a nyugalom. szervezzetek ugy meg, hogy ne legyen otthon senki, vagy aludjatok egyutt, varjatok meg, amig a tobbiek elalszanak. valoszinuleg szegyenlos is egy kicsit, probaljatok meg tobbet pettingelni, ne a dugason legyen a hangsuly, meg mondogasg neki, hogy szep, meg kivanatos... erezze magat biztonsagban melletted!
2. minden ember mas. a mostani baratnod nem feltetlenul ugyanazt szereti, mint az elozo lanyok. kerdezd meg! lassabban szereti, vagy gyorsabban? erosebben vagy gyengedebben? nekem minden egyes oralis szexnel mas esik jol. vagy kerd meg, hogy vezesse a kezedet...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!