Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok titeket őszintén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket őszintén mennyire zavar a helyzet?

Figyelt kérdés
Mondjátok ugyan h. nem baj, de mire gondoltok valójában, ha a srácnak nem sikerül megkeményedni valami miatt...
2011. aug. 10. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Puhány..
2011. aug. 10. 10:47
 2/12 anonim válasza:
verd ki sötétben
2011. aug. 10. 10:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Stressz miatt előfordulhat, ha túlizgulod a dolgot. Első alkalom lenne? Vagy van valami egyéb gond? (Csak akkor van ilyen problémád, ha lánnyal vagy?)
2011. aug. 10. 11:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyszeri alkalom volt, és csak lánnyal. Korábban nem volt jellemző semmi hasonló.
2011. aug. 10. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Stressz, teljesítési kényszer. Lazíts, valszeg nincs semmi gond. Először lettél volna (ezzel a) lánnyal?
2011. aug. 10. 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát én arra gondolok hogy nincs semmi baj majd legközelebb sikerül :) Biztos nagyon izgultál lazíts egy kicsit. Nem kell görcsösen megfelelni a másiknak.
2011. aug. 10. 11:21
 7/12 A kérdező kommentje:

Többedszer, eleinte kicsit akadozva kezdtünk bele, de rend szerint nem volt baj. Ellenben most...

Nem éreztem már az elején se h. most le kell teperjelek. Ami kezdő kapcsolatnál furcsa.

2011. aug. 10. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom nincs vele, ha véletlenül előfordul. Párommal egyszer megesett, és ő volt teljesen kiborulva, hiába vigasztaltam, hogy nincs semmi baj.
2011. aug. 10. 11:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Kapcsolatnak csak része a leteperés. Hangulat megvolt hozzá? Vagy csak "kényszerből, mert azért illik" kezdtél bele? Van egyéb gond-baj életedben, mmint párkapcsolattól eltekintve (vagy akár abban is), ami zavar, s nem tudod kiverni a fejedből?
2011. aug. 10. 11:25
 10/12 A kérdező kommentje:

Probléma az akad több is, de hétköznapiak, nem hiszem h. hatással lennének erre.

Az tuti h. eléggé rágörcsöltem a témára, eléggé ezen pörög az agyam, és kicsit tartok tőle h. ez miatt megint csak előfordul.

És valóban, valahogy a hangulata az egésznek kimaradt, inkább csak "na most ez szokott következni" érzésem volt, és nem kimondottan voltam ráhangolódva.

2011. aug. 10. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!