Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok nektek mi a jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek mi a jó a szopásban?

Figyelt kérdés
Azon kívül h kielégíted a barátod.
2011. aug. 10. 10:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal :) Nagyon jó érzés látni rajta hogy jó neki amit csinálok meg én is szeretem ha ő csinálja nekem.
2011. aug. 10. 12:47
 12/15 barbiegirl69 ***** válasza:
15%
undorító ... csak sajnos vannak olyna hülyegyerekek hoyg minden féle szemetet a szájukba vesznek :)
2011. aug. 10. 12:47
 13/15 anonim válasza:
80%

Nem tudom, egyszerűen csak jó érzés csinálni ugyanúgy, ahogy jó érzés simogatni, csókolózni stb. Nekem ez hozzátartozik a szexhez, sőt sokszor nem is szeretkezünk csak kielégítjük egymást.

Mondjuk nálam valszleg az is benne van, hogy mivel eléggé uralkodó típus vagyok, így jól esik néha nekem letérdelni és úgymond megalázkodni, bár talán nem ez a legjobb szó rá :) Inkább úgy mondanám, hogy néha kiszolgálom a pasimat, hadd érezze magát igazi férfinak :)))))

30N

2011. aug. 10. 15:00
 14/15 anonim ***** válasza:
80%
bírom ezeket a b.szott feminista hozzászólásokat, hogy így gusztustalan, úgy minden sz.rt a szájába vesz..önző smucig g.cik...a kérdésre nem tudok válaszolni, de én pl nyalni azért szeretek, mert bírom azt, élvezem azt, hogy ő élvezi..egyszerűen megőrülök azért ahogy nyög, vagy ahogy látom h mennyire jó érzés neki..bejön
2011. aug. 11. 02:24
 15/15 anonim ***** válasza:
barbiegirl se szop ugye...már csak a nevében is benne van az a bizonyos "69"... az aki undorítónak tartja a párja kielégítését annak gondolom még nem volt része orális orgazmusban... igazán tudom sajnálni az ilyet... aki meg azért fujjog mert ő sosem venné a szájába...lol...b*zdmeg akkor inkább olyan faszival jöjj össze aki nem ocsmány és igénytelen... minden szart a szánkba veszünk...hát ez is röhej!!! egy ápolt férfi farkának nincs íze szerintem... ha van is akkor meg kellemes...nem pisilés után kell lecummantani és kész... nem azok a gyerekesek akik azt írták h igenis ők szeretnek szopni, hanem azok akik "elítélik" az orált...elmehettek ám a jó büdös p*csába...
2011. aug. 11. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!