Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Volt már más is ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy velem egykorú lánnyal kb 2 hónapja akivel minden rendben is ment egészen addig még meg nem ismertem a 18 éves húgát. Tegnapelőtt egy gyenge pillanatomban engedtem a kísértésnek és hagytam hogy a hugica elcsavarja a fejem és lefeküdtem vele. Nagyon bánom a dolgot mert én szeretem a barátnőmet, a húga viszont azzal zsarol hogy elmondja a nővérének a dolgot hacsak nem leszek az úgymond "szexrabszolgája" és meg nem teszek neki mindent amit csak kér. Alap esetben nem is tiltakoznék mert rettentő jó csaj ő is és fantasztikus volt vele a szex, de én nem őbelé vagyok szerelmes hanem a nővérébe. Segítsetek mit tegyek??2011. aug. 10. 00:55
1/10 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam hogy 20/F
2011. aug. 10. 00:56
2/10 anonim 

válasza:

Fiatal vagy, használd ki. Dugd mind a kettőt.
3/10 BlacktigerXXX 

válasza:

Beteg vagy hogy itt panaszkodsz? :D
4/10 anonim 

válasza:

Bár én lennék ilyen helyzetben.
5/10 anonim 

válasza:

Hát,huhh,ez így durva.Én ezt tenném:elmondanám a barátnőmnek hogy mi történt a húgával.Jobb ha tőled tudja meg mint ha a húga mondaná el! Légy őszinte,hülyeséget csináltál,vállald fel a tetteidet! Ne hagyd hogy egy kiscsaj zsaroljon! Lehet hogy kidob a barátnőd,de aztán ha szeret,visszafogad,hidd el! ne légy naiv,sok sikert!
6/10 napietus 

válasza:

két út van: vagy belemész ebbe a dologba, de akkor ezzel bármikor megzsarolhat (és vigyázz, mert nemcsak szexuális téren), vagy azt mondod neki, hogy jó, mesélje csak el, akkor Te meg elmeséled a sztorit a szüleinek, nyilván örülni fognak neki. úgysem meri megkockáztatni.
7/10 anonim 

válasza:

Alapvetően azt vágnám rá,hogy használd ki a lehetőséget...De ha a barátnődet annyira szereted,akkor mondd el neki.Ellenkező esetben midkét lehetőségről lemaradsz és csak a bűntudat marad.
8/10 anonim 

válasza:

Ha a barátnődet szereted minek dugtad meg a húgát??
9/10 anonim 

válasza:

Altalaban ugy szokott lenni, hogy ha az ember valoban nagyon szerelmes, akkor eszebe sem jut massal lefekudni... szerintem ez meg a fiuknal is igy van!
Szoval valoszinuleg nem vagy igazan szerelmes a noverkebe, ha kepes vagy atverni es ez esetben nyugodtan apolgathatod a hugicat is mellette, ha el tudsz szamolni a lelkiismereteddel! Teheted ezt addig, amig veletlenul ki nem derul, vagy a hugica megunja es kitalal... (nem lennek a helyedben, amikor ez bekovetkezik!!!:D)
Okosabb huzas lenne, viszont, ha mindket lanyt beken hagynad: a noverket azert, mert csunyan atverted es jobbat erdemel nalad, a hugicat azert, mert szociopata!
Ha ram hallgatsz, inkabb lepj le es mielott uj baratnot keresel, szerezz be egy gerincet!
10/10 megmondom 

válasza:

Ezt csúnyán elb@sztad, szó szerint.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!