Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Élveztétek az első szexet?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 23:58
2/15 anonim 

válasza:

már elég régen volt több mint 4 éve
12/L
4/15 anonim 

válasza:

Nem, mert a barátomnak túl nagy volt a hímvesszője és mivel ő már nem volt szűz nagyon nagy iramban nyomta, de nem mertem szólni, mert azt akartam, hogy élvezze, csak utána sajnos úgy összevéreztem a lepedőt, mint az állat. Sőt még orgazmusom sem volt, de a második alkalom már nagyon jó volt, mivel megbeszéltük 23/L
5/15 anonim 

válasza:

Utolsó! Hah-ha! Hiszi a piszi!
Ui.: Ha igaz, akkor nagyon gáz!
6/15 anonim 

válasza:

Nem, mert verte a hátamat a permetező, oszt a végén rohamom lett a fájdalomtól. A csaj az nagyon élvezte mikor a b-58-at nyomattam a seggébe.
7/15 anonim 

válasza:

Bocsánat, nem utolsó, hanem 0:02-es!
9/15 anonim 

válasza:

Bírom, hogy 12-16 éves pi.nák reklámozzák, hogy ők már nem szüzek. Szánalom! :(
10/15 anonim 

válasza:

most miért kell paraszt válaszokat adni neki? -.-"
Én amúgy annyira nem tudtam élvezni mert fájt,de a második sokkal jobb volt :) de ne parázzál előtte és semmi gond nem lesz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!