Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem merek a szemébe nézni.
Figyelt kérdés
Tegnap este lefeküdtünk a barátnőmmel, minden oke volt stb.... amikor éreztem hogy elmegyek, egyből ő letérdelt, a száját kinyitva, de nem az jött aminek kellett volna. Nem beleélveztem a barátnőm szájába, hanem egyenesen az arcára, illetve a szájába pisiltem.... nem tudom mit csináljak, segítsetek.. lehetőleg ne hülyeségeket...2011. aug. 9. 23:55
31/33 anonim 

válasza:

Nem tudsz pisilni, ha feláll! Ez anatómia/élettan, szal nem is hugyozhattad le!
Ha esetleg mégis tudtál pisilni merevedés alatt, menj orvoshoz, mert vmi nem klappol benned!
32/33 anonim 

válasza:

NEM! nem fordulhat elő velem is... Ilyen nincs... Ha még is ezt csináltad, akkor nem állt fel a faszod rendesen. Kettő nem megy egyszerre, anatómiai képtelenség :) Ha mégis, takarodj orvoshoz
33/33 OwnedDM válasza:
puhapö.csű az illető ennyi a magyarázat.. nem állt fel neki és fel volt izgulva ezért az orgazmus előérzését keverte a hugy ingerrel és telibehugyozta, mi egy jót röhögtünk, lefejeltük az asztalt, ez történt, téma zárva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!