Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Mit tegyek az ágyban? Ki segítene nekem?
Figyelt kérdés
Na kb mekkora a normál méretű répa amivel már lehet kezdeni valamit az ágybam
Sex elött milyen jó dolgokkal lehet feizgatni a nőket... és az gond h mikor már simogatom és nyulkálok jó helyen akk benedvesedik a boxerem.(kérdőjel)
mit csináljak h jó legyen a csajnak is a dolog az ágyban.
részletes segítséget kérnék lécci
16/F
2011. aug. 9. 23:51
2/8 anonim 

válasza:

éretlen vagy. (felkiáltójel) (felkiáltójel) (felkiáltójel)
3/8 DiMalto 

válasza:

ha azt akarod h neki jó legyen hagyd el hátha találkozik majd egyszer egy épeszü fiúval is aki nem kérdez baromságokat
4/8 anonim 

válasza:

ha a csajod is 16 éves akkor elég neki 10 centis kuki is viszont ha néger 16 éves akkor 20 centi alatt ne állj meg
5/8 anonim 

válasza:

majd én segítek meg csinálom helyetted... na indulj teletabizni és 3 év mulva beszélünk róla...
6/8 anonim 

válasza:

ha jót akarsz neki, hagyd, hogy én csináljam, te meg mennyi játsz a neten hello kitty kalandjait
7/8 anonim 

válasza:

Részletesen leírom:
N e c s i n á l d ! ! !
Ha arra nem vagy képes hogy utánanézz a neten akkor hagyd a fenébe! Na persze majd ide le fogjuk írni minden egyes alkalommal az egymillió-egyedik hülyének is hogy mit hogyan csináljon, csakmert b@sznak rá hogy beírjanak valamit a gógliba!!!
8/8 anonim 

válasza:

Amikor oda eljutsz, hogy magadtól megy a szex és tudod mi a teendőd, akkor próbálkozz. Ne egy fórumon akard kiokosíttatni magad! Ez az mutatja, hogy neked ez még korai.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!