Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A farkam túl eres. Ez normális?
Figyelt kérdés
Amióta sokat maszturbálok észrevettem, hogy egyre több ér van a péniszemen. Elmenjek urulógushoz?2011. aug. 9. 23:48
2/21 anonim 

válasza:

Vágj fel 1-2 eret, nemkell az oda
3/21 A kérdező kommentje:
Most melyik kérdésre válaszoltál? Normális, vagy menjek urulógushoz?
2011. aug. 9. 23:50
4/21 anonim 

válasza:

Én mint egyszerű földi halandó azt mondom, hogy attól nem lesz több ér a farkadon, mert maszturbálsz! Normális, ha eres ;)
6/21 BlacktigerXXX 

válasza:

verd kevesebbet. a kigyúrt kar is eresebb.
7/21 anonim 

válasza:

menj el nyugodtan, amúgy sem ártana néha elmenni egy ultrahangra, stb...
8/21 A kérdező kommentje:
De én kcisit parázok az urulógustól :S
2011. aug. 9. 23:52
10/21 KartoffelKatze 

válasza:

Mindenki fél. De lehet, hogy neked olyan bajod van amitől aztán lerohad a farkad. Aztán később bánhatod, h nem mentél el....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!