Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mit csináljak, hogy neki is jó legyen?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel már egy ideje kavarunk, és én kicsit tapasztalatlan vagyok még :)
ő mindig simogat (mindenhol) én meg nem nagyon tudom mit csináljak , oké én is szoktam őt simogatni, de nem tudom a fiúk hol szeretik a legjobban(ruhán keresztül) ?
szex még kizárva meg orál is :)
amúgy én 16/L
2011. aug. 9. 23:38
11/14 anonim 

válasza:

utolsó, tök igazad van. mert mindenhova azok írnak, akik belekötni akarnak. szerintem sincs semmi baj, ha valaki még nem akarja az orált sem, most akkor mi lesz? főleg idegenek mit kötnek bele
12/14 KartoffelKatze 

válasza:

Hát, ha simogat téged, és egyenlőre nem akarsz komolyabbat, akk csak te is, csók, meg max a farknál simogasd neki. És ez valamiért jbb is lesz a párodnak, mert ha még tiltod neki a komolyabb együtt létet akk. majd csak jobban akar és majd jobb lesz vele a szex.
13/14 anonim 

válasza:

Neeem kell fikázni szegényt, nem kell elsietni semmit. Majd ha úgy érzed, hogy felkészült vagy rá, akkor jöhet a móka :) Egyébként is, ha még kevés ideje ismered, minek vele egyből lefeküdni...
És igaz, az oráltól nem lesz semmi bajod, ugyanúgy szűz maradsz, és legalább örömet szerzel neki :))
Ha ez is kizárva, akkor csak simogasd a combjainál a farka közelében, vagy harapdáld a fülét, az is bejön ;)
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm annak, aki értelmes választ adott :)))
2011. aug. 10. 12:17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!