Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam melegnek de mégis arról álmodozom hogy egy nagy farkú néger seggberakjon, mert már volt análszexben részem viszont az fehér volt kisebb szerszámmal. Akkor ez most miért van?
Figyelt kérdés
18/F vagyok...2011. aug. 9. 23:20
11/25 anonim 

válasza:

Figyelj,most bármelyikük bármit mond,van benned némi homoszexualitás,de ha azt mondod a lányokat szereted,akkor heteroszexualitás is van. Olvastam hogy előfordulhat hogy valaki mindkét nemmel szereti,ez nem baj,egyszerűen el kell fogadni. 17/L
12/25 anonim 

válasza:

b@aszd meg xDD szőrös farkú nigger kell az ánuszodba?xDD
13/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg mert a lányokat szeretem csak jobb érzés ha valami van bennem hátulról.
2011. aug. 9. 23:55
14/25 anonim 

válasza:

Már írtuk hárman is: akkor biszexuális vagy.
15/25 anonim 

válasza:

lehet biszex de ha meleg lennél is nagy ügy..ne parázz ezen csinálod ami jobban esik azt kész te életed :)
16/25 anonim válasza:
Ilyenkor sajnálom hogy nem vagyok néger!
17/25 anonim 

válasza:

-Maga meleg?
-Anyád a meleg! De.... Kalap Úr gyakran álmodik arról, hogy 11 meztelen focistával és egy köcsög vazelinnel van együtt a gőzben.
Kb ennyi :D
18/25 anonim 

válasza:

23:36 azt úgy hívják, hogy biszex
19/25 anonim 

válasza:

Bocs, de mégis mit szeretsz a lányokban, ha egyszer az minden vágyad, hogy egy fekete HASPSI jól megrakjon hátulról? Keress fel egy agyturkászt előbb, nem az a baj, hogy meleg vagy biszex vagy, hanem hogy állítod, hogy a láynokat szereted. De ugye tudod, hogy a lányokon gyárilag semmi nincs, amit a seggedbe tudnak gyömöszölni, az öklükön kívül...?
20/25 anonim 

válasza:

Akikkel szeretkezni szeretsz azokat szereted. Ez ilyen egyszerü. Mivel lánnyokkal nem fekszel le ezért öket nem szereted ez csak a társadalmi elvárás miatt van, de hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!