Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mi más megoldás lenne?
Figyelt kérdés
Párom súlyos beteg édesanyjánál voltunk mikor szivrohamot kapott. Ő ott maradt én itthon (külföld) Rengetegbe kerül a kezelése és a műtét és az, hogy bent van. Camsexet ajánlanak nekem olyanok akik nem tapasztalatuk sincs ilyenben. Nagyon elgondolkodtatott. Nem szivesen csinálnám de ha a helyzet úgy kivánja és van pénz belőle hát legyen. Mi a véleményetek? Merjek egy ilyet bevállalni? Bármit megtennék páromért kivéve hogy sarokra álljak. Nagyon elkeseritő egy helyzet...
Néha a sarokra kell állni. Lehet, hogy életed végéig bánni fogod.
2011. aug. 9. 23:17
2/11 anonim válasza:
*ha elveszíted.
2011. aug. 9. 23:17
3/11 BlacktigerXXX válasza:
Na ne már. Ugyan. Ha az én csajom ezt kitalálná a kocsi után kötném.
2011. aug. 9. 23:18
4/11 BlacktigerXXX válasza:
Ha meghalnék se engednék ilyet. Gondolom ha éppen nem bírjátok kifizetni, akkor sem rakják ki az utcára meghalni. később pedig megoldjátok emberekhez méltóan.
2011. aug. 9. 23:19
5/11 A kérdező kommentje:
Nem az hogy kirakják hanem meghalhat érted? Súlyos az állapota. Vegyek fel kölcsönt????? Százezreket??? Évekig fizessem? És ha nem lesz munkám akkor miböl? Vigyék el a fejem fölül a házat?
2011. aug. 9. 23:22
6/11 anonim válasza:
ááá túldramatizálod nem szabad árulni a testedet még ha online-n ez nem jó.
ha az muterom lenne halálos beteg tuti eszembe se jutna ilyen.
vegyél fel kölcsönt és vigyék el a házat a fejed fölöl,de ne lépj rá a ku.rvák járta ösvényre.
2011. aug. 9. 23:26
7/11 BlacktigerXXX válasza:
Én azt értem hogy súlyos az állapota, félreértettél. de ha most nem kezdesz el k*válkodni, már elnézést, akkor is ugyanaz fog történni, mintha letennéd a dokinak az asztalra az ellátási költséget. érted? Teljesen felesleges dolgokon gondolkozol. Ellátják, így is hogy nincs kifizetve, reméljük felépül, aztán közösen megoldjátok. nem fognak a falhoz állítani, hogy fizessétek ki. lehet részletezni,...stb. nem kell ilyenen még gondolkoznod sem, hogy eladod a tested. legalábbis szerintem járhatóbb út az én ötletem.
2011. aug. 9. 23:30
8/11 A kérdező kommentje:
Én is inkább igy gondolkodom ahogy ti mondjátok.....Nem akarok kurv@ lenni nagyon nem. Van elég. Csak segíteni....de ahogy mondtad utolsó hozzászóló lehet tényleg nincs miért ennyire kétségbe esnünk.
Köszönöm választ
2011. aug. 9. 23:38
9/11 BlacktigerXXX válasza:
Látod látod? nem kell rögtön a legrosszabb utat választani, mikor van 100 másik ami járható. A másik pedig, ha jól értettem, a párod Magyarországon van, te külföldön? Ha a párod magyar állampolgár, elvileg kap majd 60napot, hogy bemutassa az érvényes taj kártyáját.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!