Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wikykeee888 kérdése:
Canesten hüvelytabletta? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Vettem canesten kombit.mert viszkető érzésem volt.és a hüvelyemnél fehér túró szerű váladék van.A krémeet rögtön elkezdtem hazsnálni ez segitett is.A viszketés elmúlt és az irritáció is.A hüvelytablettát ma helyeztem fel,de eléggé csípős érzés.Ez normális?En szlovákiából vagyok es nálunk a canesten kombi csak egy hüvelytablettát tartalmaz.Viszont nagyobb az ereje.A kombiban az 1 tabletta 500 mg klotrimazolt tartalmaz.A rendes hüvelytablettában amiben 6 darab van.Az darabonként 100mg klotrimazolt.Ez van ráirva.Akkor ez a kombis hüvelytabletta ez sokkal erősebb.Akkor ebből egy is segithet a váladék eltávolitásában?És aki már használt netán tablettát annak mennyi idő után mult el?vagy hogy?Hülye kérdések de kérek segítséget ha lehet.2011. aug. 9. 23:10
1/3 DiMalto 

válasza:

Erre valok azok a fehér köppenyes muksok asszem orvosoknak hivják!!
2/3 anonim 

válasza:

Nekem 3 tabis volt, nekem elmúlt tőle, de szerintem vacakolósabb, mint a pevaryl hüvelytabletta, ott nincs kenőcs, csak 3 krémesebb kúpizé, és még olcsóbb is és vhogy jobb... Nem voltak mellékhatásai és simán elmúlt tőle.
3/3 anonim 

válasza:

hát nem tudom, ezért nem árt orvostól kérdezni.
az a csípős felhelyezés nem hangzik valami normálisan.. nálam nem volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!