Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek rá a diszkóban, vagy más bulikon a lányokat, hogy szexszeljenek velem?
kezd el neki nyomkodni a muncuskát és utána vedd le a kis babydoll szinü bugyiját és voilá már meg is van az ágy
(egy kémiatanár)
A válasz megírásának időpontja: 08-09 21:25
A kérdező valóban csak a haveroknak akar megfelelni, de ettől függetlenül elég sok tévedést leírtál.
A nők többsége azokhoz a férfiakhoz vonzódik, akiknek vannak opciói, akikkel más nők is le akarnak feküdni. Hogy él-e a lehetőséggel és mindennap másik nővel bújik-e ágyba, az most lényegtelen. Éppen ezért egy normális nő nem akad fenn azon, hogy a barátjának hány partnere volt a múltban, feltéve, hogy mindegyikkel tisztességesen bánt és őszinte volt, illetve a szexszel önzetlenül élményeket akart adni nekik és nem csak egy lyukként tekintett rájuk. Egy tapasztalt férfi tehát sokkal vonzóbb a nők szemében.
Másrészt engem férfiként sosem érdekelne, hogy az aktuális barátnőm éppen hány pasival feküdt le a múltban, mert őszintén szólva k.vára nem számít (nyilván ésszerű határok mellett, és itt is számít az indíték - ha éppen nem volt állandó partnere és vágyott a szexre, akkor oké a dolog). Egy szexuálisan tapasztalt nő is lehet testileg-lelkileg egészséges és egy szűz csaj is lehet ennek éppen az ellenkezője. Csak az számít, hogy mi ketten hogyan érezzük magunkat együtt.
Ne haragudj, de ha erre sem tudsz rájönni magadtól, akkor meg sem érdemled, hogy lefeküdjön veled bárki egy buliban.
17/L
biztos velem van a baj, de én egy idegennel se kúrattam még meg magam soha.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!