Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyek rá a diszkóban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyek rá a diszkóban, vagy más bulikon a lányokat, hogy szexszeljenek velem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

kezd el neki nyomkodni a muncuskát és utána vedd le a kis babydoll szinü bugyiját és voilá már meg is van az ágy

(egy kémiatanár)

2011. aug. 12. 10:14
 12/24 anonim ***** válasza:
44%
Anyukádat vedd rá.... és apukád is száljon be a játékba
2011. aug. 14. 18:00
 13/24 A kérdező kommentje:
Mi lenne,ha a kérdésre válaszolnál,és nem okoskodnál....?
2011. aug. 14. 18:44
 14/24 anonim válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-09 21:25

A kérdező valóban csak a haveroknak akar megfelelni, de ettől függetlenül elég sok tévedést leírtál.

A nők többsége azokhoz a férfiakhoz vonzódik, akiknek vannak opciói, akikkel más nők is le akarnak feküdni. Hogy él-e a lehetőséggel és mindennap másik nővel bújik-e ágyba, az most lényegtelen. Éppen ezért egy normális nő nem akad fenn azon, hogy a barátjának hány partnere volt a múltban, feltéve, hogy mindegyikkel tisztességesen bánt és őszinte volt, illetve a szexszel önzetlenül élményeket akart adni nekik és nem csak egy lyukként tekintett rájuk. Egy tapasztalt férfi tehát sokkal vonzóbb a nők szemében.

Másrészt engem férfiként sosem érdekelne, hogy az aktuális barátnőm éppen hány pasival feküdt le a múltban, mert őszintén szólva k.vára nem számít (nyilván ésszerű határok mellett, és itt is számít az indíték - ha éppen nem volt állandó partnere és vágyott a szexre, akkor oké a dolog). Egy szexuálisan tapasztalt nő is lehet testileg-lelkileg egészséges és egy szűz csaj is lehet ennek éppen az ellenkezője. Csak az számít, hogy mi ketten hogyan érezzük magunkat együtt.

2011. aug. 14. 18:48
 15/24 anonim ***** válasza:
Teccesz gec,kóláé szopol?
2011. aug. 14. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Azt mondod ,,Jó a segged, kő kóla?"
2011. aug. 14. 19:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha erre sem tudsz rájönni magadtól, akkor meg sem érdemled, hogy lefeküdjön veled bárki egy buliban.

17/L

2011. aug. 14. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:

biztos velem van a baj, de én egy idegennel se kúrattam még meg magam soha.

20/L

2011. aug. 14. 19:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Ismerek egy csajt! Annyian magugták a discoban hogy hogy a mai napig nem tudja ki a gyerek apja! Pedig a gyerek már 4 éves! :)
2011. aug. 14. 20:11
 20/24 anonim ***** válasza:
A leitatás nem jó ötlet, mert én akár lehetek matt részeg is, ronda pasival nem fogok lefeküdni. Nyílávn te ronda vagy, ha normális bnőre se fussa. A slusskulcsos téma se jó, mert én pofánröhögök minden olyan barmot, aki azt hiszi, h a kocsija miatt menő lesz. Főleg ilyen vérciki bmw-vel -.-" Csak egy lúzer vesz olyat.
2011. aug. 14. 20:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!