Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki egy meleg srácot megtudna "téríteni", ha igen, hogyan? Vagy alapból kiábrándító kihívás lenne a nő részéről abban az esetben, ha benne lenne a fiu?
Még nőgyógyászati szinten sem érdekelne? :)
Gondolom fiu vagy. Téged nem érdekel biológiailag egy fiu, mert te is fiu vagy. Én fiu vagyok, akinek anatómiai tapasztalatai a hímekkel volt idáig.
Figyu... nekem elég sok meleg barátom van de csak egyetlen esetről hallottam ,hogy egy lánnyal összejött egyik. De 'megtérni' nem tért meg. Nagyon közeli barátok voltak és egy alkalommal csúnyán berúgtak... akkor esett meg a dolog. Szóval a lényeg ,hogy fizikailag szerintem te is képes lehetsz rá megfelelő izgatással. De nem hiszem hogy többet jelentene számodra az egész mint egy érdekesebb maszturbálás. Szerintem a csalódások elkerülése végett ,csakis akkor próbálkozz ilyennel ha a lány tisztában van a helyzettel. Ha esetleg összejönne és még élveznéd is... akár kiderülhet h látens heteró vagy... :D :D
Sok szerencsét!
04:46
Köszönöm. Végülis nem vagyok parázós, bármi legyen az eredmény :D! Köszönöm a véleményeket
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!