Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem engedi a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi a barátom, hogy a prosztatáját izgassam?

Figyelt kérdés

Szerettem volna kipróbálni vele, de azt mondta h ha hozzá merek érni az ánuszához akkor szájbavág :S

Persze szex közben ő mindig a seggemet ujjazza, meg sunyiban be is akar hatolni...ilyenkor alig tudom leállítani. :/

21/L

2011. aug. 9. 16:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem se engedi. Szerintem buz!snak érzik amúgy. :D Ugyan ezt mondta nekem is a barátom. :DDD

18L

2011. aug. 9. 17:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem a csajom szokott a nyelvével és az ujjával is izgatni és nagyon jó érzés, nem érzem férfiatlannak, meg aztán csak kettőnkre tartozik. 23/F
2011. aug. 9. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Primitív köcs.g a fickó, már rég ott kellett volna hagyni. Az ilyenekből lesz az agresszív és semmirevaló férj, aki simán megüt bármiért, ha úgy gondolja. De persze sok asszony tűri, mert olyan jó volt valaha az ágyban. Valaha, de akkor már nem...
2012. febr. 19. 23:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!