Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg szoktátok nézni egy nő lábát?
Figyelt kérdés
fiúk ti megnézitek egy lánynak a lábfejét, ujjait és a körmeit? milyen egy szép láb? én mindig megnézem egy lánynak. 19F2011. aug. 9. 15:42
1/10 anonim 

válasza:

Alap, a kedvenceim, ahogy Miss World-öt is rendeznek rendezhetnének láb-szépség "versenyt" is.
2/10 anonim 

válasza:

Én gyakran azt nézem meg először egy nőn, bár én nagyon láb fetisiszta vagyok!!! :))
3/10 anonim 

válasza:

Nálam alap h azt is megnezem a kezevel egyutt
4/10 anonim 

válasza:

Egyetértek trolldezsviremmel! :D
6/10 A kérdező kommentje:
és számotokra mit jelent az hogy szép láb?
2011. aug. 9. 18:08
7/10 anonim 

válasza:

Na,mindjárt linkelek egy szép lábat.
8/10 anonim 

válasza:

9/10 andimama 

válasza:

10/10 anonim 

válasza:

Gyááá! Lábikók! Tinilábat akarok (nem a sajátom helyére) :D!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!