Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon perverz vagyooooooook? Boltba dolgozgatok, hogy ne unatkozzak itthon. és amikor bejön 1 nő vagy 1 lány a boltba rá nézek a fenekére elkezdek azon gondolkodni h milyen fehérnemű lehet rajta/rajtuk.
Figyelt kérdés
Átlátszik hogy mikor mi van rajtuk és annyira beindulok,hogy az 1*űen elképesztő pl ma bejött egy 50-es nő nagyon jó teste volt tiszta fehér nadrágban alatta pedig fekete tanga azt hittem,hogy megőrülök....de komolyan szerintem DIREKT CSINÁLJÁÁÁK mire hazaérek totál fel vagyok izgulva és ki kell verjem.....
van mikor le is fényképezem telóval és itthon arra verem
nagyon rossz dolog ez amit teszek??? 19F
2011. aug. 9. 15:38
2/19 anonim 

válasza:

"van mikor le is fényképezem telóval és itthon arra vere" Személyi jogokat sértesz vele. Nézni szabad, azzal nincs baj.
3/19 anonim 

válasza:

szerintem nem rossz :D:D
mondjuk azért egy 50-es nő :D
férfi vagy és élvezed :D
16/L
4/19 A kérdező kommentje:
akkor törvénybe ütközik???
fuu baccus le kell álljak....
2011. aug. 9. 15:40
5/19 anonim 

válasza:

Ne fantáziálgas rolluk!Ajálnkozz fel fel valameiknek!
6/19 anonim 

válasza:

sztem normális egy 19 évestől
nem biztos h kamukérdés...
amíg nem lépsz át egy határon, nem kezded el zaklatni a vendégeket vagy ilyesmi addig OK:)
8/19 Dávidmester13 

válasza:

Igen ezzel személyi jogokat sértesz és ha ez kiderül és beperelnek ako már ez amit itt irtál már felhasználható bizonyítéknak hogy te fényképezgetsz
9/19 A kérdező kommentje:
áá jó lenne,de ahozz túlságosan nyuszi vagyok....:S:S
2011. aug. 9. 15:43
10/19 A kérdező kommentje:
az szép csak meg ne köcsögöljenek engem majd a fogdán...:D:D:D:D
2011. aug. 9. 15:44
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!