Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Idősebb nők! Mi vonz titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb nők! Mi vonz titeket fiatalab fiúkhoz?

Figyelt kérdés

A párom 17 évesen egy 28 éves nővel volt pár hónapig.

Sosem értettem egy érett nő mit eszik "gyerekeken".

Nem jobb egy tapasztalt,erős,férfias férfi?

Nem itélem el,egyszerűen nem értem.Valaki elmagyarázná?

2011. aug. 9. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanazért, amiért egy 30-as 40-es pasi akar egy 15-17 éves csajt. Ez mitől "jobb"?

És erre ki tudja a választ?

Miért kelt olyan nagy érthetetlenséget, meg felháborodást ha fordítva történik ugyanez, ha egy idősebb nő és egy fiatalabb fiú felállás van?

Az első verzió sem elfogadott. De szerintem csinálja mindenkinek azt ami jólesik magának. Úgy se tudod megváltoztatni a másik gondolatatát.

Lehet, hogy az a 17 éves fiú meg érettebb volt a korabelieknél és ezt a felnőtt nő észrevette és vonzotta őt. De lehet csak szimpla vonzódásról volt szó. Ezt tőlük kéne megkérdezni.

2011. aug. 9. 15:07
 2/7 anonim válasza:
elmondom neked h ezek a "pumák" bár ôk inkább a 30-as 40-es évei végén lesznek azon de mindig a náluk jóval fiatalabb pasikkal kezdenek ki
2011. aug. 9. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne keresd az idősebbeket mert nagya már úgyis kiéget
2011. aug. 9. 15:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző! Vajon ezt mekkora tapasztalattal mondod?

Nekem mindig idősebb partnereim voltak szinte: átlag 5-10 évvel. Mondjuk 18-19 éves koromban 3-4 évvel, most inkább 10 évvel, de a legextrémebb kb. 25 évvel volt idősebb. Nem ők keresték az én társaságom ... én az övékét ...

36/F

2011. aug. 9. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:

én lány vagyok,úgyhogy nem keresek idősebb nőket:)

első,nem kell úgy felháborodni,csupán érdekel.

És nyilván egy 17 éves fiú nem védelmet,biztos anyagi hátteret vagy nőiességet keres ezekben a nőkben.

Mer az még érthető,ha egy fiatal lány idősebb,férfias férfit keres,vagy a fenti okok valamelyike miatt alakít ki kapcsolatot idősebbel.

2011. aug. 9. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kedves kérdező? :D
2011. aug. 9. 22:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem háborodtam fel , csak leírtam a véleményemet.

:)

Az, hogy mindig érthetetlen lesz, hogy egy idősebb nő és fiatalabb fiú, de az már sokkal elfogadottabb ha egy idősebb pasi és egy fiatalabb nő/lány.

2011. aug. 10. 16:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!