Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányak az első szetetkezésnél menny idő kell kb. h elélvezzen?
Figyelt kérdés
Azt tudom h az elején a fiuk gyorsan elmennek, és a lányok? Légyszi értelmes válaszokat, mert pontozok!! :DD2011. aug. 9. 15:00
1/13 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél más, valószínű, hogy nagyon fog fájni neki, esetleg vérezhet is. Az is előfordulhat, hogy el se tud menni.
2/13 anonim 

válasza:

Szerintem elég nagy a valószínűsége hogy az első alkalomnál nem lesz orgazmusa egy lánynak.
3/13 anonim 

válasza:

elso alkalomnal a legvaloszinubb h else fog meg menni...
4/13 anonim 

válasza:

Szinte kizárt, hogy hüvelyi úton elélvezzen első alkalommal. Hosszú idő megtanulni a hüvelyi orgazmust, évek kellhetnek hozzá, de van, akinek sosem sikerül.
Valószínű az lesz, hogy a fiú hamar elsül, aztán kézzel-szájjal elégít ki téged. (Remélem, van ennyi esze.) Mert ugye nyilván való, hogy a szeretkezés addig tart, amíg mindkét félnek nem volt jó, akár így, akár úgy.
5/13 anonim 

válasza:

Én nem tudtam elmenni első alkalommal, de másodjára se, ilyenkor még ki kell tapasztalni, hogy mi az ami jó neki, mitől tudna elmenni, de attól, hogy nem mentem el jó volt!!! Egyébként sok lánynál a későbbiekben is úgy van, hogy nem minden alkalommal mennek el, ettől még nagyon lehet élvezni a szexet, ne törd magad azon, ha nem megy el és a lány se törje magát rajta!!!
6/13 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat. Akkor az első alkalommal ne is "várjak" rá?
2011. aug. 9. 15:35
7/13 anonim 

válasza:

Ne, különben csalódni fogsz! Nekem úgy 3-4 év után sikerült először egyáltalán a hüvelyi orgazmus és további 2-3 év kellett ahhoz, hogy minden alkalommal sikerüljön.
8/13 anonim 

válasza:

BAROMSÁG! Abszolút ember/partner/helyzetfüggő az hogy az első szex milyen egy lánynak. Nekem az elsőnél is volt, nem fájt, és azóta is van orgazmusom.
Ennyi. L/17
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. aug. 9. 20:07
10/13 anonim 

válasza:

Egészen pontosan 6 perc és 18 másodperc!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!