Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is nagyon élvezitek, amikor a fiú belétekhatol?

De jó, teljesen felizgultam:D
Biztos a legtöbbje még nem érett a sexre. Vagy minden apró fájdalomtól sír.

"nem szexelünk és egyszerűen csak lovaglópózba ruhába ráülök, hogy érezzem, hogy bennemvan"
Nem értem... Számodra mi számít szexnek? Vagy ezt hogy csináljátok? Vagy... jó a fantáziám, de ennyire nem...

14:14 oda van leírva alá hogy miért kérdezem... mert ha megnézed a kérdéseket akkor mindenhol csak azt kérdezik, hogy miért fáj nekik, és másoktól is azt hallottam hogy nekik is fáj... szal mielőtt leidiótázol másokat gondolkozzál már el és tanulj meg olvasni.
14:15 lehet hogy még nemláttad, de van olyan tanga ami alul annyira kivágott, hogy lehetővé teszi az ilyen... meg föltalálták a szoknyát...
utolsó válaszadó: igen, végre egy értelmes válaszadó, aki érti a lényeget :) köszi

Minek kérdezted, ha utána nem birod a negativ válaszokat.
Érthetőbben kellett volna leirnod, legalább vették a fáradságot az emberek és válaszoltak a hülye kérdésedre.
Ha te szereted akkor nem minedegy neked, hogy másnak milyen?
Azt még megérteném, hogy neked rossz és megkérdezed, hogy másnak is olyan rossz-e, de igy értelmetlen a kérdésed.
Továbbra is idiota vagy. első voltam!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!