Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hééé Srácok! Ti voltatok valaha szerelmesek? Tovább lent!
Úgy értem,ti szeretetek-e valaha valakit úgy és annyira hogy az életeteket is adtatok volna érte?
Mire lennétek képesek a szeretett személy iránt?

én már voltam 2x is,az első 4 évig tartott úgy hogy szinte minden nap láttam,de mégsem beszéltünk csak nagyon ritkán,és senki se tudodd róla,aztán amikor elmondtam neki egyáltalán nem érdekelt...pedig érte az életemet adtam volna,vagyis inkább úgymodnom...a kutyám életét is (mert akkor azt többre becsültem mint a sajátomat)
rá fél évre jött a mostani vele ugyan ez volt csak 3hónapig,utána összejöttünk és 6,5 hónapja együtt vagyunk és őis ennyire szeret :)
érte bármit megadnék nemcsak az életemet :)

Túl önálló vagyok, nem éreztem szükségét mivel mindig elfoglalom magam.
34F

Nananana. :) Én már 14 évesen is szerelemből akartam egy lányt. Szóval nem kéne általánosítani, hogy a fiatal fiúk így meg úgy, persze az a többség. :) Azóta még volt kemény 2 akit szerettem. Most nincs senkim, nem is biztos, hogy lesz, mert senki sem érdemli már meg.
Egyébként meg, hogy érted ezt, hogy mire lennénk képesek? Ha az életem adná érte, akkor egyértelmű, hogy bármi másra is. Bár ha pisi-kakiszex lenne a fétise azt nehezen nyelném le, de ha szerelmes vagyok, és szerettem...hát egye fene. :D:)
21/f

Voltam, még most is szedegetem a szilánkokat
21/F

en voltam,most is az vok es telleg barmit megtenek a lanyert
hajj de sajnos ez csak reszemrol van igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!