Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hééé Srácok! Ti voltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hééé Srácok! Ti voltatok valaha szerelmesek? Tovább lent!

Figyelt kérdés

Úgy értem,ti szeretetek-e valaha valakit úgy és annyira hogy az életeteket is adtatok volna érte?

Mire lennétek képesek a szeretett személy iránt?

2011. aug. 9. 14:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

én már voltam 2x is,az első 4 évig tartott úgy hogy szinte minden nap láttam,de mégsem beszéltünk csak nagyon ritkán,és senki se tudodd róla,aztán amikor elmondtam neki egyáltalán nem érdekelt...pedig érte az életemet adtam volna,vagyis inkább úgymodnom...a kutyám életét is (mert akkor azt többre becsültem mint a sajátomat)

rá fél évre jött a mostani vele ugyan ez volt csak 3hónapig,utána összejöttünk és 6,5 hónapja együtt vagyunk és őis ennyire szeret :)

érte bármit megadnék nemcsak az életemet :)

2011. aug. 10. 01:46
 12/22 Evelynxx válasza:
100%
Egyetértek Timennával... A fiatal fiúk többsége arra törekszik, hogy minél több lányt csaljanak az ágyba... viszont amikor "felnőnek", rájönnek, hogy egy olyan nő kellene nekik, akit már nem "próbált ki" a fél város
2011. aug. 10. 13:49
 13/22 anonim válasza:
100%
Részemről annyit hozzáfűznék,hogy nem feltétlenül a 18. életév betöltése az"alsó határ" mert vannak olyan pasik még 30 évesek is akik csak szexet akarnak a nőktől, sajna sok ilyen van -.-" pedig azt hinné az ember,hogy 30 év körül már nem ezen jár az eszük =/
2011. aug. 17. 14:16
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
Nem vagyok egy szerelmes típus (F/34).
2011. aug. 17. 14:20
 15/22 anonim ***** válasza:

Túl önálló vagyok, nem éreztem szükségét mivel mindig elfoglalom magam.

34F

2011. aug. 17. 14:28
 16/22 anonim ***** válasza:
54%
Egy másik F/34, hello:-D.
2011. aug. 17. 14:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Nananana. :) Én már 14 évesen is szerelemből akartam egy lányt. Szóval nem kéne általánosítani, hogy a fiatal fiúk így meg úgy, persze az a többség. :) Azóta még volt kemény 2 akit szerettem. Most nincs senkim, nem is biztos, hogy lesz, mert senki sem érdemli már meg.

Egyébként meg, hogy érted ezt, hogy mire lennénk képesek? Ha az életem adná érte, akkor egyértelmű, hogy bármi másra is. Bár ha pisi-kakiszex lenne a fétise azt nehezen nyelném le, de ha szerelmes vagyok, és szerettem...hát egye fene. :D:)

21/f

2011. aug. 17. 14:53
 18/22 BlackSword ***** válasza:
Nem... Csak azért szedünk fel nőket, hogy legyen aki megkeseríti az életünket...
2011. aug. 17. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Voltam, még most is szedegetem a szilánkokat

21/F

2011. aug. 17. 16:54
 20/22 anonim ***** válasza:

en voltam,most is az vok es telleg barmit megtenek a lanyert

hajj de sajnos ez csak reszemrol van igy

2011. aug. 17. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!