Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Vannak közöttetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vannak közöttetek olyanok, akik nem élvezik a maszturbálást?

Figyelt kérdés
Egy jó ideje nem vagyok már szűz, és mikor a barátom ér hozzám az nagyon jó, de ha saját magam akkor viszont semmi jó nincs benne.. Szerintetek mi lehet a baj?
2011. aug. 9. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán a párod sokkal jobban fel tud izgatni. De minek maszturbálni ha ott van barátod? csinálja ő ha neked az a jobb:)
2011. aug. 9. 12:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Van igényed arra és nagyon helyesen, hogy maszturbálj. Én is mindig fogok, mert teljesen mást ad a kettő, párkapcsolat melett is. Jobban megismered magad, ötletet ad, stb. Szorongsz az a gond. Nyugodj meg, feküldj le az ágyra, húzd le a bugyidat, nyálazd meg az ujjadat, nyúlj a p.cikád felé és meglátod, hogy jó lesz! Mindenkinek máshogy jó, de te rá fogsz jönni! Üdv!

25/F

2011. aug. 9. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Már a látványától is feltudok izgulni.

Elég messze lakunk egymástól, így ritkán tudunk találkozni, és emiatt:)

2011. aug. 9. 13:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Igazad van kedves második hozzászóló! :) :)
2011. aug. 9. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok. Mióta van barátom egyáltalán nincs kedvem masztizni, több, mint fél éve nem csináltam, és az elmúlt 4 évben összesen kb 5ször... Neki már a nézése is elég ahhoz, hogy nedves legyek, de egyedül egyszerűen nincs kedvem magamhoz nyúlni, mert ha Ő nincs ott, akkor hiányzik, ha magamnak csinálom, abban semmi élvezeteset nem érzek már, 3 perc alatt elmegyek és alig érzek valamit, míg ha a barátom kényeztet orálisan, akkor hatalmasat élvezek, hosszú perceken keresztül, és utána végig beleremegek a szeretkezésbe is (sajnos aközben még nem sikerült elmennem, de szorgosan gyakorlunk :)). Én egyszerűen úgy vagyok vele, hogy nem csinálom, mert nem vágyok kielégülésre nélküle, ha neki is állok esetleg, akkor is elmegy közben a kedvem, mert érzem, hogy az ujjam nyomába se ér az Ő nyelvének, kezének...

Szerintem semmi baj nincs ezzel.

20/L

2011. aug. 9. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó! :) Köszönöm
2011. aug. 9. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az a bajom, hogy nagyon nehezen élvezek el, és mire odajutok, hogy tényleg élvezem esetleg mindjárt elélvezek megunom, meg a kezem is elfárad... Meg nem tudom, de valahogy nekem sem olyan jó, ha magamnak csinálom. Csak akkor szoktam, ha már tényleg hiányom van, de ritkán van olyan, hogy el is élvezek. :(
2011. aug. 9. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én élvezem a maszturbálást:) Ha van van barátom akkor is csinálom:)
2011. aug. 9. 15:08
 9/9 anonim válasza:
Én még pasitól sosem tudtam elmenni, csak saját magamtól. Sajnos fogalmam sincs milyen érzés lehet vki más által elmenni. A másik problémám az, h mostanában akikkel voltam, már ott hozzám sem érnek :S sem ujjal, sem másképp, csak durr beteszi... :S volt rá példa, h fájt is :S
2011. dec. 14. 18:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!