Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak közöttetek olyanok, akik nem élvezik a maszturbálást?
Van igényed arra és nagyon helyesen, hogy maszturbálj. Én is mindig fogok, mert teljesen mást ad a kettő, párkapcsolat melett is. Jobban megismered magad, ötletet ad, stb. Szorongsz az a gond. Nyugodj meg, feküldj le az ágyra, húzd le a bugyidat, nyálazd meg az ujjadat, nyúlj a p.cikád felé és meglátod, hogy jó lesz! Mindenkinek máshogy jó, de te rá fogsz jönni! Üdv!
25/F
Már a látványától is feltudok izgulni.
Elég messze lakunk egymástól, így ritkán tudunk találkozni, és emiatt:)
Én hasonló helyzetben vagyok. Mióta van barátom egyáltalán nincs kedvem masztizni, több, mint fél éve nem csináltam, és az elmúlt 4 évben összesen kb 5ször... Neki már a nézése is elég ahhoz, hogy nedves legyek, de egyedül egyszerűen nincs kedvem magamhoz nyúlni, mert ha Ő nincs ott, akkor hiányzik, ha magamnak csinálom, abban semmi élvezeteset nem érzek már, 3 perc alatt elmegyek és alig érzek valamit, míg ha a barátom kényeztet orálisan, akkor hatalmasat élvezek, hosszú perceken keresztül, és utána végig beleremegek a szeretkezésbe is (sajnos aközben még nem sikerült elmennem, de szorgosan gyakorlunk :)). Én egyszerűen úgy vagyok vele, hogy nem csinálom, mert nem vágyok kielégülésre nélküle, ha neki is állok esetleg, akkor is elmegy közben a kedvem, mert érzem, hogy az ujjam nyomába se ér az Ő nyelvének, kezének...
Szerintem semmi baj nincs ezzel.
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!