Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak akkor kellek neki, mikor szexet akar?
Ne haragudj, de négy évig hogy bírtad így??? Hagyd a fenébe és keress normális pasit.
29F
Mert csak dugásra kellesz neki.
Hagyd a pics@ba. Kerüld el, ne találkozz vele. Keress mást.
Lassan 3 éve ugyan ez nálam is a helyzet :(
annyit tehetsz, hogy nem veszed fel a telefont ha keres, nem találkozol vele...szüntess meg minden kapcsolatot vele.
Én pl listát írtam, hogy az illető férfi miért nem érdemel meg engem, mik azok a dolgok amiket utálok benne, voltak dolgai,ami miatt egy ro.h.adt k.ö.csögnek tartottam,mindet felírtam, hogy emlékeztessem magam arra, hogy NEM MEGYEK FEL HOZZÁ!!
tudom nehéz :(( hiszen még én sem tudtam teljesen kiszeretni belőle..nem lehet egyik napról a másikra, de ha nem próbálod minél jobban, akkor lehet, hogy még 4 év fog eltelni az életeből. Add meg magadnak a lehetőséget, hogy téged is valóban SZERESSENEK!!
(még annyit hozzátennék, hogy elkezdtem külsőleg is megváltozni, hogy lássa mit veszített!! + sokat tanulok, igyekszem építeni a karrieremet, azért, mert igenis megmutatom, hogy nem leszek egy "kis senki szürkeegér")
Sok sikert! :))
"sajnos szeretem ot,kozel lakunk egymashoz,akaratom ellenere,mindennap osszefutunk."
Akkor csak hagyd, h tovább kufircoljon veled amikor megkíván, máskor meg nézzen át rajtad az utcán! Nincs benned semmi tartás, ha lenne (ahogy eszed sincs), akkor nem engednéd.
Naaa neee.. Felejtsd el azt a barmot... Annyi "fasz" :-) van még a világon annak add oda magad aki viszont szeret,Nem is értem hogy lehet szeretkezni így valakivel hogy tudod csak arra kellesz neki.Én nem lennék senki használati tárgya sem.
Ne aggodj az ilyen barom majd rájön hogy változnia kell de akkormár késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!