Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Előfordul veletek is hogy ha alkoholt fogyasztatok nem áll
fel, vagy ha fel is áll, idővel (orgazmus előtt)
"elalszik" a farkatok? 19/L
nem tudom én impotensvagyok :(
2011. aug. 9. 10:21
Igen, van az a pia mennyiség xD
2011. aug. 9. 10:21
hát ez elég gyakori eset (ezt úgy értem h majdnem mindenkinél így van...).
ezért nem jó ittasan szexelni.
2011. aug. 9. 10:24
igen,előfordúl. mintahogy amikor beteg avgyok,vagy hőemelkedésem van se áll fel. 20f
2011. aug. 9. 10:26
Hát ha elalszik a farkad akkor állitsd be az ébresztőórát hátha felébred. HA nincs akkor tapsolj egy nagyot a fülébe az mindig bevállik ha azse jön be akkor öntsd le egy vödör hidegvizzel. Nem vett be véletlenül altatót?
2011. aug. 9. 10:54
6/9 anonim válasza:
Sajnos előfordul. Emlékszem, amikor először nem állt fel a férfinak, teljesen kétségbe estem, hogy jaj, mégsem vagyok kívánatos, pedig előtte azt hittem, hogy befekszik mellém egy férfi, hozzámér és mehetnek a dolgok. Aztán, ahogy egyre többet szexeltem egyre többször voltak ilyen helyzetek; vagy túl sok pia vagy nagyon fáradt volt, vagy nagyon gondterhelt, de olyan is volt, aki ennyire izgult és meg akart felelni, és csak hosszas nyugtatás után állt helyre a rend. Amúgy sok esetben még ilyenkor is tudsz segíteni a helyzeten egy kis rádolgozással, meg persze kellenek a kedves szavak, a simogatás is. Sosem késő egy következő menethez. Az ha éppen vmilyen okból hirtelen megpuhul kicsit nem a világ vége, javítható a dolog, ha meg annyira kész van a srác, hogy mégsem, akkor reggel új felvonás, aztán annyi. :)
2011. aug. 9. 11:02
Az én férjem igazi csődör, de ha iszik (2 sör) egyszerűen nem áll fel neki a lompos! Szerencsére nagyon ritkán iszik, fél évente 1x! :D
Ezt teljesen természetesnek veszem, mert két ismerősöm is panaszkodott ilyen problémáiról! :)
Viszont olyanról is tudok, aki ha iszik nem tud leállni, állandóan csak mászkálna a barátnőjén! :)
2011. aug. 9. 11:44
Én is így hallottam, de nekem eddig olyan tapasztalatom volt, hogy ittasan sokkal tovább és jobban bírta a barátom, és nagyonis felállt neki :D
2011. aug. 9. 12:53
9/9 anonim válasza:
Nálam attól függ mennyit ittam. Ha csak egy keveset, de nem vagyok berúgva, akkor az még jó hatással is van rám, mert nyugisabb vagyok, és nagyobb az önbizalmam is. Ilyenkor jobban áll a bré :D Akkár már attól is, ha csak simul a csaj, vagy smárolunk.
De persze ha már többet ittam, szóval részeg vagyok, akkor nekem se szokott felállni.
2013. jún. 13. 11:25