Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy a férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy a férfi magömlésnél az ondó kilő vagy csak simán kifolyik?

Figyelt kérdés
A volt páromnak kilőtt, egész messzire, a mostani páromnak nem lő, csak kifolyik. Ez mitől lehet? Számít ez bármit is, amikor majd kisbabát szeretnénk?
2011. aug. 9. 09:56
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
Babánál semmit nem számít. Attól függ, hogy a prosztata és a kivezető vezetékek milyen gyorsan húzódnak össze...
2011. aug. 9. 10:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaziból trollkodni léptem be:) De ez mókás kérdés.. Nekem mindkettőt tudja.. igaziból az a különbség, hogy ha "csak úgy szex és elmegyek, akkor folyik".. viszont ha sokszor "majdnem elmegyek", tehát hosszan szenvedélyesen szeretkezünk és hosszan játszunk egymással a párommal, többször közel kerülök a csúcshoz, csak fékezem magam.. akkor a végén spriccel.. vagyis ahogy Te mondod, kilő :D
2011. aug. 9. 10:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Izgalmi szinttől is függ, minél nagyobbat élvezek, annál nagyobbat is fogok spriccelni.
2011. aug. 9. 10:42
 4/12 A kérdező kommentje:
De nála nem függ izgalmi szinttől, sosem lő
2011. aug. 9. 11:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy előtte kiveri magának?
2011. aug. 9. 11:30
 6/12 A kérdező kommentje:

nem, együtt élünk, tudnék róla :D

azt mondja, nála ez mindig is így volt

2011. aug. 9. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
A mostani barátodnak gyenge a az intim izomzata
2011. aug. 9. 12:16
 8/12 A kérdező kommentje:
és az baj? kellene vele valamit kezdeni?
2011. aug. 9. 12:22
 9/12 anonim ***** válasza:
sztem nem, de egy webes orvosi portálon nagyobb bizonyossággal kaptok használható választ.
2011. aug. 9. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
amúgy ha valakinek spriccel a spermája, azt érezhetem magamban? Érzem, hogy úgy kilőtte? vagy semmi különös?
2011. aug. 11. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!