Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti szoktatok orgazmust...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti szoktatok orgazmust szinlelni a pasi előtt? Adjatok valami jó módszert

Figyelt kérdés
Uj partnerem nagyon jó az ágyban,de nem mindig jutok el a csucsra ás azt hiszi benne van a hiba :( És legközelebb megpróbálok orgazmust szinlelni,na de hogyan?Nem veszi észre,hogy csak szinlelem?
2011. aug. 9. 09:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Sehogy ne színlelj, az a legmegalázóbb egy férfi számára, ha utólag kiderül, hogy színészkedtél. Neki se jó és neked se lesz soha jó, mert szerencsétlen nem tudja, hogy valamit másképp kéne csinálni, hiszen a képébe hazudsz. Tanuljatok meg szeretkezni, irányítsd, hogy mit csináljon, hogy neked jó legyen.

26/N

2011. aug. 9. 09:29
 2/15 maxitamas válasza:
Ez hülyeség!!!!!!!!!
2011. aug. 9. 09:29
 3/15 pusztulatos póniló ***** válasza:
Ha színlelsz, azzal nem csak a párod önbecsülésén, hanem a saját szexuális életeden is rontasz. Inkább vezesd rá, mitől lehetne jobb, hogyan élvezed. Nem kell mindenáron beszélgetni, meg hasonlók, elég ha vezeted a kezét, venni fogja a lapot. Ha látja, hallja, hol jó pl ha simogat, azt biztosan megjegyzi ;)
2011. aug. 9. 09:33
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy a nők sülledhetnek-e mélyebre annál, mint amit manapság csinálnak. Neked mi a jó abban, hogy szinlelsz? Semmi. Neki mi a jó abban, hogy szinlesz? Nő az egója, hogy nyögsz alatta, viszont becsapja magát, hogy milyen jó az ágyban. Amikor kiderül, hogy nem, akkor meg csak egy szerenxsétlenség lesz a sok közül. Ne legyél már gyáva kukac. Félsz a szemébe mondani, az igazságot? Ha nem mondasz igazat neki, nem szereted eléggé. De ha csak b@szni akarsz, akkor csak igy tovább! Jó úton haladsz!
2011. aug. 9. 09:40
 5/15 anonim ***** válasza:

Jézusom...mennyi pasi lenne lelkibeteg,ha megtudná,hogy a párja a legjobb színész az ágyban..

Szerintem 10 nőből 7 színleli az orgazmust!

2011. aug. 9. 09:47
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem - nőként! - az a véleményem, hogy aki színleli, az meg is érdemli. A nagyobbik baj az, hogy az ilyen butus nők képesek 10 év kielégítetlenség után egy hisztiroham keretében a párjuk fejéhez vágni, hogy "sosem tudtál rendesen kielégíteni!". Ennél aljasabb dolog viszont nincs.

26/N

2011. aug. 9. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:
szánalmas. soha nem színlelném. én elhiszem, hogy csak a párodnak akarsz jót, de azért ne add már fel a büszkeséged, asszony!!!
2011. aug. 9. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
ÚGY KELL ANNAK A NŐNEK AKI SZÍNLELI!! Legalább kielégületlen marad. Egy normális nő nem játsza meg az orgazmust.
2011. aug. 9. 11:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha színleled, akkor soha nem fogja megtanulni, hogy neked hogyan jó. Amúgy meg ismerem a problémát, én is találkoztam már olyannal, aki egyszerűen hisztizni kezdett, ha nem volt orgazmusom és az nagyon rossz. Próbáld megértetni vele, hogy az nem baj, hogyha egyszer-kétszer nem sikerül, és hogy ez nem az ő hibája, hanem ilyenkor te nem tudsz ráhangolódni eléggé. És valahogy próbáld meg rávenni, hogy ne hisztériázzon. Bár az én esetemben ez nem működött, addig hisztizett a pasi, amíg már inkább kifogásokat kerestem, hogy miért ne szexeljünk, mert féltem, hogyha nem sikerül akkor megint histizik, meg szidja magát, én meg arra nem voltam kíváncsi. Szóval végülis gyorsan az idegeimre ment és aztán otthagytam. Persze gondolom akinek ennyire nincs önbizalma, az ezt is annak tudja be, hogy biztos az ágyban nem volt elég jó, pedig lehetett volna. Én ezt meg is mondtam neki, de nem hitte el, azt mondta, hogyha elég jó lenne az ágyban akkor biztos lett volna mindig orgazmusom. Szóval ezek elmebetegek amúgy, a színleléssel elodázhatod a szakítást, de csak neked lesz rosszabb...
2011. aug. 9. 11:46
 10/15 anonim ***** válasza:

Csináld csak, színlelj nyugodtan, én az egyik exnél megtettem két hónapig, bár voltak igazi orgazmusok is. Szörnyű volt és örülök, hogy vége lett. Lazulj el, és élvezd, a fejedben dől el, hogy lesz-e orgazmusod vagy sem, ha azon járatod az agyad, hogy basszus legyen már... legyen már az a mámor, akkor nem fogod megkapni, ne gondolj semmire és akkor meg lesz... A színészkedés, csak tönkretesz mindent. Segíts te is, ne légy hülye dolgozz meg a saját boldogságodért, ne csak el várd a partnertől, hogy ő megdolgozzon helyetted, az orgazmus két emberen múlik, nem csak a pasin, hanem a nőn is.

24/N

2011. aug. 9. 11:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!