Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, igaz amit meg lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, igaz amit meg lehet azt meg kell dugni?

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egy régi jó lány ismerősömmel kialakult egy kis flört, és megmondta kerek perec hogy lefeküdne velem, de semmi több. Ha megtesszük akkor lőttek az ugymond " barátságnak ". Lehet vele jókat beszélgetni, de mást is lehetne ugy gondolom.. Gondolkodjatok farokkal is, ésszel is, kiváncsi vagyok idegenek véleményére, kinek mi lenne a norma. (Lányok türtöztessétek magatokat, tudom hogy bunkó kérdés, nem kell a fejemhez vágni :)
2011. aug. 9. 02:08
1 2
 11/13 anonim válasza:
09:12 a kivételeket hívják b*zinak,melegnek,homokosnak,homárnak és stylistnak.
2011. aug. 9. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

tegnap 09:12 vagyok

Mac008nak.

Na jó, ezen vitatkozhatnánk, hogy létezik-e. Te úgy gondolod, hogy nem, én úgy hogy igen. Lényegében mindkettőnknek igaza van, mert te még nem találtál magadnak egy lány barátot akitől nem akartál többet. Nekem viszont van nem is egy olyan barátom aki pasi, és nem akarunk egymástól semmit. Sőt ők se tőlem, csak barátok vagyunk.

Szóval létezik, csak nem mindenki találja meg, mert a pasik( tisztelet a kivételnek) általában a farkukkal gondolkoznak, és csak azt nézik, hogy melyik csajt mikor d.ghatják meg. Csak az én barátaim nem ilyenek. Na mindegy...Nem magyarázkodom tovább, mert hiába vagy X éves nincs meg a kellő műveltséged ahhoz, hogy megértsd.

2011. aug. 10. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Dugjad!!!!!!! :D Mert ha te nem teszed meg akkor majd megteszi más, te meg maradsz jó beszélgetőpartnernek...most mit szeretnél jobban? Szexelni vagy beszélgetni az időjárásról????
2011. aug. 16. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!