Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi van a élvezéskor visszatart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a élvezéskor visszatartom a spermát?

Figyelt kérdés
Ez olyan, mint ha a vizeletet tartanám vissza amikor jönne ki a cucc. Szóval visszatartom és nem jön ki semmi... Ez normális? Hová lesz a sperma ez után?
2011. aug. 9. 01:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvész a téridő-kontinuumban.
2011. aug. 9. 01:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Ja és normális és ésszerű válaszokat kérek!!! :)
2011. aug. 9. 01:51
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
ottmarad a hugycsövedben, és nem fogsz töle tudni pisálni, mert maga elött kell majd tolja a pisi, de mival a sperma sürübb, ezért gázos lesz a vizelés, szoval ha vered a brét, inkább vigyél be egy Szilvát (vagy nőt vagy törlőkendőt, mindkettő jó xD ) és abba verd. csövi
2011. aug. 9. 01:55
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
* Szilvia :) elirtam :P
2011. aug. 9. 01:56
 5/11 k4lm0p1r1n ***** válasza:
54%
megáll a vezetékben, vagy visszamegy vagy felszívódik. de miért nem hagyod had folyjon? ... egyszerűbb és jobb.
2011. aug. 9. 01:57
 6/11 anonim ***** válasza:
Tartsd vissza a lehető legtovább(ezért sokkal jobb érzés lesz) majd gyorsan ereszd el... az a legjobb érzés....
2011. aug. 9. 01:58
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
szerintem ettől meg tudod magad termékenyíteni teherbe esel és abortuszod lesz ....de nyugodtam visszatarthatod...
2011. aug. 9. 02:12
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Igazság szerint túl nyomás lép majd fel a péniszedben és felrobban. Szóval nem kéne! Mit fog majd szólni a leendő csajod? :'D
2011. aug. 9. 02:39
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Huszonéves koromban ezt alkalmaztam fogamzásgátlóként, elszorítottam a nyakát. Keresték is a lányok a trutyit, de senkit sem csináltam fel pedig biztosan akarták...

Kb 5-10 másodpercig kellemetlen de megéri. A sperma felszívódik. Viszont második menetnél bekerülhet valamennyi a csőben maradtból, tehát az nem ajánlott.

Sok év telt el azóta, semmi következménye nem volt. A műszer is rendben működik...

2011. aug. 9. 09:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez biztos hogy nem egészséges. Hanyagold sztem
2011. aug. 9. 14:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!