Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért élvez el ritkán a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvez el ritkán a barátnőm?

Figyelt kérdés
Másfél éve együtt vagyunk.Eleinte minden alkalommal sikerült a csúcsra juttatnom, bár akkor is már nehezen. Én mindig előbb elmentem, majd utána folytattam neki. Kb. 40-45 percig kell csinálnom neki szájjal intenzíven, hogy kicsikarjak egy orgazmust tőle. Bár mostanában már nagyon ritka, hogy sikerül, álltalában szól hogy hagyjam abba, mert nem fog sikerülni. Szeretem a barátnőmet, ás nekem nagyon fontos, hogy neki jó legyen. Nem hiszem hogy velem van gond, mert voltam már több lánnyal is és velük mindig sikerült. Mit tudok tenni? mitől lehet ez? Értelmes válaszokat várok, mert ez egy valós probléma.
2011. aug. 9. 01:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Hó elején add a kezébe a fizudat,akkor 1perc alatt elélvez majd.
2011. aug. 9. 01:36
 2/9 anonim ***** válasza:
milyen sűrűn csináljátok? lehet hogy ki kell éheztetni picit. Ha pl naponta megy a dolog, az lehet hogy nem előnyös, amellett vannak nők akik nem is kivánják ugy a szexet, ez nagyban kihat arra hogy az együttlét során mennyi idő kell az orgazmushoz való eljutásig. Más tippem nincs.
2011. aug. 9. 01:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó a hozzáállásod. Nagyon helyes, én is így vagyok ezzel.

De tényleg ahány nő annyi féle. Próbálkozni kell továbbra is, vagy valami változatosságot belevinni a szexbe.

2011. aug. 9. 01:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Most már inkább csak hetente, szóval nem az a gond, álltalában nincs is kedve hozzá, de ha mégis "beindul" és tényleg kívánja, akkor is ritka hogy sikerül :( Gondoltam arra is hogy lehet, hogy a fogamzásgátló miatt lehet,bár nem hiszem mert az elejétől fogva eszi.
2011. aug. 9. 01:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva ez lelki okokból adódhat. Pl. nagyon fáradt, túl stresszes stb... Nekem elég 5 perc is, ha nagyon fel vagyok izgulva, de ha túl fáradt vagyok, akkor én is érzem, hogy hiába csinálja, és én is le szoktam állítani a barátomat. De az is előfordul, hogy ha sokáig csinálja, akkor bűntudatom lesz, hogy biztos szörnyen fáradt már és nem élvezi, és mivel ezen jár az agyam, már esély sincs elélvezni (mivel nekem sajnos egyelőre csak így megy, pedig 3 éve próbálkozunk). Szerencsére ez nem túl gyakori, kivéve vizsgaidőszakban...

Nálunk amúgy az vált be, hogy előbb engem kényeztet a barátom, és miután elélveztem, akkor hatol belém- mivel tudom, hogy ha Ő már elélvezett, akkor nincs annyira kedve az egészhez, és nem annyira vágyból, mint inkább nekem való kedveskedésből elégít ki... Így nekem is jobban kedvem van hozzá az egész előtt, miután jól felizgatott, mert látom és érzem rajta, hogy úgy mennyire vágyik rá Ő is, hogy kényeztessen, és így könnyebben el is megyek. Ha utólag csinálja, akkor csak sajnálom, hogy nem olyan hévvel csinálja, és biztos, hogy több időbe telik, mert nem tudom kiverni a fejemből, hogy csak azért csinálja, hogy nekem is legyen orgazmusom, nem pedig azért, mert nagyon izgató számára... Emiatt szoktunk rá, hogy előbb én megyek el, aztán mehet a menet...

Úgyhogy az általad leírtakból is arra tudok következtetni, hogy esetleg gond van a munkahelyén, túl megterhelő neki a suli, esetleg más lelki gondokkal küzd, ezért szerintem kicsit beszélgess vele, hogy hogy érzi magát, kérdezgesd a suliról/munkahelyről, hogy nincs e valami gond.

Ezenkívül próbálj nagyobb hangsúlyt fektetni az előjátékra, többet kényeztetni, jobban felizgatni őt, esetenként inkább hagyd is ki a közös szeretkezést, inkább csak Te kényeztesd őt (és mondjuk miután elélvezett, utána beléhatolni, vagy csak őt kényeztetni...)

Remélem minden rendbe jön! :)

20/L

2011. aug. 9. 01:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled. Én is szomorú lennék, ha a barátnőm nem tudnám eljuttatni a csúcsra.
2011. aug. 9. 01:48
 7/9 k4lm0p1r1n ***** válasza:
ez fejben / lélekben dől el. nem szabad arra gondolni hogy úgy sem jön össze. legyetek optimisták hogy na majd most! ... próbáljátok új pózokban, esetleg bilincs...
2011. aug. 9. 01:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2011. aug. 9. 02:02
 9/9 anonim válasza:
Igen, általában fejben dől el a dolog. Ha az ember fáradt meg gondterhelt, akkor nehéz az élvezetre koncentrálni. Az amúgy jó módszer, hogy vele kezditek és utána hatolsz belé. Vagy próbálkozz azzal, hogy letepered, határozott férfiként lefogod és elkezded kézzel és szájjal felváltva izgatni (amúgy nekem pl. célravezetőbb a kézimunka), ha benne van, akár ki is kötözheted. Az ilyenek nagyon izgatóak tudnak lenni. Persze embertől függ, de egy próbát megér. :)
2011. aug. 9. 02:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!