Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyi szünet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyi szünet kell 2 menet között? én lány vagyok és nekem elég lenne 10 perc is de a barátomnak 3-4 óra kell

Figyelt kérdés
:(
2011. aug. 9. 01:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátom is így van vele. Ha szájjal kényeztetem, akkor is azonnal abba kell hagynom, ha elélvezett, mert túl érzékeny a makkja, és hasonló a helyzet rendes menet után is... Ezenkívül a kedve is elmegy, bármit csinálok, huzamosabb ideig nem áll fel neki miután elment, csak nagyjából fél nappal később.

Ahogy másoktól hallom, nem ez a gyakori, hanem az, hogy egyből tudják folytatni, de nem mindenki egyforma...

Azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül :)

De szerencsére nálunk nem a szex a meghatározó a kapcsolatban, így 4 év alatt még sose volt gond belőle, hogy csak egy menet fér bele mindig (pedig nekem csak úgy van orgazmusom, ha orálisan kényeztet, mert nem bírja túl sokáig egyféle pózban...). A lényeg a szeretkezésben (is), hogy végtelenül szeretjük egymást, nem az, hogy hány menet van... :)

20L

2011. aug. 9. 01:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem elég pár perc és már készen is állok az új menetre. :)
2011. aug. 9. 01:36
 3/13 anonim ***** válasza:
én volt hogy maszturbáltam, és 4 elélvezésig meg sem álltam :D élesben csak max 2 megy, a 2. után meghalok. De élesben sem kell több 10 percnél, és már berreg a motor.
2011. aug. 9. 01:41
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Puha p*cs
2011. aug. 9. 01:44
 5/13 anonim ***** válasza:
függ egyébként attol is hogy milyen hamar ment el az előző menetben, ha nagyon sokáig tartott, akkor sokkal jobban elfáradhatnak az izmok amik összehuzódnak, kifárasztó menet után egyértelmű, meg hiába kivánja a szexet ujra a srác, ha "Johnny" ki van készülve :D de egyáltalán nem durva ha több óra kellhet neki.
2011. aug. 9. 01:44
 6/13 anonim ***** válasza:
Nálunk az első menet nem sokáig tart, max. 5-10 percig. Utána kb. fél óra kell, hogy ismét úgy álljon a dolog, ahogy kell. Igazából a barátomon múlik. Ő nem igazán tesz meg mindent azért, hogy hosszúra elnyújtsa. Önző.
2011. aug. 9. 02:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

10-15 perc kell. A nőknek tapasztalatom szerint kb. 30 másodperc átlag.

36/F

2011. aug. 9. 02:31
 8/13 SancikaJohnny ***** válasza:
velem 1 mente és asszem nem ínád ki ezt a kérdést :D
2011. aug. 9. 04:03
 9/13 pusztulatos póniló ***** válasza:
Mac! Nem akarok kötözködni, de én még olyat nem hallottam/tapasztaltam, hogy a nőnek egy kiadós orgazmus után 30 másodperc elég lenne...az ember olyankor annyira felfokozott állapotban van még, hogy jóformán azt se tudja hol van :)
2011. aug. 9. 09:25
 10/13 maxitamas válasza:
Sok férfinak egy menet után, egy elélvezés utánn elmegy a kedve a többitől, akkkor már csak pihenni akar.
2011. aug. 9. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!