Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyi szünet kell 2 menet között? én lány vagyok és nekem elég lenne 10 perc is de a barátomnak 3-4 óra kell

Az én barátom is így van vele. Ha szájjal kényeztetem, akkor is azonnal abba kell hagynom, ha elélvezett, mert túl érzékeny a makkja, és hasonló a helyzet rendes menet után is... Ezenkívül a kedve is elmegy, bármit csinálok, huzamosabb ideig nem áll fel neki miután elment, csak nagyjából fél nappal később.
Ahogy másoktól hallom, nem ez a gyakori, hanem az, hogy egyből tudják folytatni, de nem mindenki egyforma...
Azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül :)
De szerencsére nálunk nem a szex a meghatározó a kapcsolatban, így 4 év alatt még sose volt gond belőle, hogy csak egy menet fér bele mindig (pedig nekem csak úgy van orgazmusom, ha orálisan kényeztet, mert nem bírja túl sokáig egyféle pózban...). A lényeg a szeretkezésben (is), hogy végtelenül szeretjük egymást, nem az, hogy hány menet van... :)
20L

10-15 perc kell. A nőknek tapasztalatom szerint kb. 30 másodperc átlag.
36/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!