Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha gumiba nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha gumiba nem tudok szexelni?

Figyelt kérdés
Mert ha felhúzom és elkezdem egyből lelankad, pedig már nem vagyok szűz.
2011. aug. 9. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:
a baratommal is ez van, más módszert kell talalni.
2011. aug. 9. 01:16
 2/9 anonim ***** válasza:
hát ne gumiba szexelj vagy ha ott a csajod akit szeretel akor te hogy tudod elérni hogy lelankadjon? nekem ez lehetetlen:S:S
2011. aug. 9. 01:17
 3/9 anonim ***** válasza:

És ez akkor is így van, ha már legalább 2 hete nem szexeltél és nem is nyúltál magadhoz?

Mert én is hasonlót tapasztaltam a barátomnál, aki soha életében nem szexelt gumival, velem sem (gyógyszert szedek), de aztán mikor szükség volt rá, neki s lelankadt. Én viszont megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó anélkül, úgyhogy várhat 10 napot... 5 napig bírta, utána nekem esett és gyorsabban elment gumival, mint anélkül...

Az egész csak pszichés dolog, csak agyban dől el. Ezért azt tudom javasolni, hogy próbáld ki úgy, hogy egyáltalán nem nyúlsz magadhoz, és nem is szexelsz egy ideig- garantált, hogy 2-3 hét "megvonás" után (bár szerintem 1 is elég) menni fog.

2011. aug. 9. 01:18
 4/9 anonim ***** válasza:
OMG! Én egy napot sem bírnék ki maszti nélkül!
2011. aug. 9. 01:20
 5/9 anonim válasza:
Ne szexelj gumiban!
2011. aug. 9. 01:31
 6/9 anonim ***** válasza:
heréltesd ki magad és a gumi már nem is akadály ...
2011. aug. 9. 01:32
 7/9 k4lm0p1r1n ***** válasza:
verd ki párszor gumiban. jobb lesz.
2011. aug. 9. 02:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Gyakorolj. Ez csak pszichés baromság. Beképzeled, hogy gumiban szar. Ha választani kell a szex mentes élet és a gumival szexelés között, előbb utóbb úgyis a gumit választod.

Persze kereshettek más módszert is, ha a bnőd benne van.

2011. aug. 9. 09:29
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszaitokat próbálkozom lehet az a baj h sokáig voltam egy lánnyal(barátnő) és vele gumi nélkül csináltuk mert gyógyszert szedet csak vége lett ennek a kapcsolatnak!
2011. aug. 9. 22:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!