Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha gumiba nem tudok szexelni?

És ez akkor is így van, ha már legalább 2 hete nem szexeltél és nem is nyúltál magadhoz?
Mert én is hasonlót tapasztaltam a barátomnál, aki soha életében nem szexelt gumival, velem sem (gyógyszert szedek), de aztán mikor szükség volt rá, neki s lelankadt. Én viszont megmondtam, hogy nem vagyok hajlandó anélkül, úgyhogy várhat 10 napot... 5 napig bírta, utána nekem esett és gyorsabban elment gumival, mint anélkül...
Az egész csak pszichés dolog, csak agyban dől el. Ezért azt tudom javasolni, hogy próbáld ki úgy, hogy egyáltalán nem nyúlsz magadhoz, és nem is szexelsz egy ideig- garantált, hogy 2-3 hét "megvonás" után (bár szerintem 1 is elég) menni fog.

Gyakorolj. Ez csak pszichés baromság. Beképzeled, hogy gumiban szar. Ha választani kell a szex mentes élet és a gumival szexelés között, előbb utóbb úgyis a gumit választod.
Persze kereshettek más módszert is, ha a bnőd benne van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!