Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet többször maszturbálni egymás után?
Figyelt kérdés
Ha kiverem utána nem vagyok férfias és nincs kedvem maszturbálni! Ez miért van? Lehet utána még maszturbálni? Ugyan olyan izgató?2011. aug. 9. 00:36
1/15 anonim 

válasza:

Ezt a 'maszturbálás után nem vagy férfias' dolgot nem igazán értem, de ha te mondod, elhiszem hogy nem vagy férfias.... most mi van?!
2/15 A kérdező kommentje:
ha figyelmesen elolvasod a kérdést akkor meg fogod érteni :)
2011. aug. 9. 00:40
3/15 anonim 

válasza:

mi van menstruálsz vagy mi a f*sz bajod van?
4/15 anonim 

válasza:

Lehet, csak nehezebben, több húzással, és kicsit fáj:D, de érdemes kipróbálni, vicces...
5/15 A kérdező kommentje:
Nyomorékok kíméljenek.....
2011. aug. 9. 00:42
6/15 anonim 

válasza:

"Ha kiverem utána nem vagyok férfias"
Ez tényleg értelmetlen, hiába vered itt a nyáladat kisfiú...
7/15 anonim 

válasza:

Egyébként olyan 2-3 alkalommal is el tudsz sülni úgy egymás után hogy jelentős mennyiségű ondót tudj kiadni magadból.
8/15 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnád azt a kib@aszott kérdést nem az első pár szót b@zd meg....megértenéd, haver!!!!!!
2011. aug. 9. 00:45
9/15 anonim 

válasza:

Feküdj le aludni kisfiú, mert anyu mindjárt átmegy hozzád a másik szobából és kikapsz.
10/15 A kérdező kommentje:
A kérdéssel kapcsolatban kérek válaszokat NORMÁLIS felhasználóktól :)
2011. aug. 9. 00:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!