Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h ha a barátnőmmel óvszerrel csináljuk órákig bírom ha pedig gumi nélkül alig 10 percig?

A válasz egyszerű barátom, mert ugy az igazi! ugy érzitek csak igazán egymát.
Mi a barátnmőmmel mindig óvszer nélkül csináljuk, mert csak ugy élvezzük igazán. Utáljuk a gumit, egyszer használtuk csak.
Ha mindig óvszer nélkül csinálnátok, menne az tovább is bőven mint 10 perc! "be kell edződni":D
19/f

princess:
ez egyéni dolog...az én exeim között is volt aki csak gumival bírta sokáig, de volt aki meg csak gumi nélkül. Szóval nem kell parázni fiúk! :)
Szerintem a gumi néha jó dolog is lehet, mert ha véletlenül összejön egy váratlan gyerek, mit csinálsz?
Elveteti a barátnőd, azzal kiolt egy ártatlan életet.
Árvaházba adod, akkor később milyen szülő leszel.
És hát olyan fiatalon apukának lenni sem olyan jó dolog.

Fogamzásgátlóról még senki sem hallott? minek ijeszgetni az embert a terhességgel, gyerekkel, árvaházzal meg ilyenekkel.
Meg létezik 72órás tabletta is egyébként, meg azt miután beveszed még 4-5 napig nem termékeny az adott nő.

tegnap 13:07
"Fogamzásgátlóról még senki sem hallott?"
De, csak a tegnap 09:32-es válaszoló nem. Most épp ő itt az ügyeletes kioktató ember a biztonságos szexről. Engem is meglepett eleinte, de a legtöbb ilyen kérdésnél mindig valaki bedobja ezt. Csak ő súlyosabb eset, mert már árvaházat vizionál...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!