Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtatok már haverotok csajával/barátnőtök pasijával?

ez a 2.:D:D:D:DD
akkor most ki a bu.zi:D:D:D:D
az ember sosem tudja h mit akar :D:D:D:D:
van egy haverom. Voltak idők amikor főztem a leányzót, mikor még nem voltak együtt. Egyszer csúnyán összevesztek egy buliba, kimentem utána...dumáltunk közben sétáltunk. Egy idő után megnyugodott és feljött a téma, hogy mikor még nem voltak együtt...stb majd olyan jó hangulatba kerültünk,lefeküdtünk. Utána kibékültek!! :))
mi meg még 1,5 évig összejártunk titokban!! xD

Mostanában nagy divat: mindenki dug mindenkivel.
Irigylem egy kicsit a mai fiatalokat, erkölcsről soha sem hallottak. Hajrá!

A válasz megírásának időpontja: 08-09 09:10
Teljesen egyetértek. A kérdés feltevőjének is lehetne jobb dolga, mint hogy ezen agyaljon és ilyen kérdéseket tegyen itt fel. Biztos találnál magadnak valamit, amivel el tudod magad foglalni, valami értelmes időtöltést, akkor nem kezdesz ekkora agyatlanságokon gondolkodni és olyan kérdéseket indítani itt, amitől egy jobb érzésű ember a fejét fogja. Csak mellesleg szólok, hogy amit te így jellemzel, hogy "dugtatok", az a gyermeknemzésre való elsősorban, illetve két EGYMÁSBA SZERELMES ember kapcsolatához tartozik. Remélem, amikor gyereknevelésre kerül a sor, akkor is a helyzet magaslatán leszel és teljesen boldog embert fogsz nevelni gyermekedből, mindenféle nehézség ellenére is. És ha "mázlid" van, talán nem lesz, aki azon gondolkozzon temérdek szabadidejében, hogy hogyan jöjjön össze a pároddal úgy, hogy az ne derüljön ki, és ne vágja ezzel tönkre teljesen gyermeke(i)tek életét.
Megint mellesleg, nem csaja és pasija van valakinek, hanem pl. kedvese, bár máshol is csak csajnak és pasinak nevezik, ami elég undorító szó ebben az értelemben.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nem.

En vilag eletemben mindenkit ledugtam aki megallt... De egyetlen egy tabu volt szamomra es azt soha soha nem szegtem meg. A barataim noi mindig minden korulmenyek kozott tabuk voltak. Szoval nem, soha.
36/f

mostanában mindenki dug mndenkivel.
de amikor bármelyik lánynal én beszélgetnék erről, még beszélgetni SEM hajlandók szexről, nemhogy megtenni velem.
EGYIK SEM. ennyit a mindenki mindenkivelről. Velem még csak szóba sem állnak a témáról.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!